Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szüntessem meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szüntessem meg ezt a folyamatos félelmet és feszültséget magamban?

Figyelt kérdés
Szóval teltebb típus vagyok, amit utálok és folyamatos próbálok fogyni (észszerűen, szakértő segítségével, nem netes diéta alapján). Folyton fogyok, de sajnos genetikailag ilyen típus vagyok, széles a csípőm, nagy a mellem, és ezen nem tudok változtatni. Most ismerkedem egy sráccal, akihez nagyon nagyon vonzódom, már csókolóztunk is és tényleg nagyon bejön, de félek attól, hogy le kell feküdnöm vele, mármint, hogy mit fog rólam gondolni. Az előző párom sokszor mondta szex közben a “dagi, hájas, zsíros, kövér, húsos, sonka” és hasonló jelzőket rám, mert ez izgatta. Tudom, hogy számomra a szex nem kifejezetten jó dolog, mármint még nem kaptam meg azt amire vágynék, de mi van ha férfiak tényleg ezt gondolják rólam, és taszítom őket, és nyilván nekem sem lenne kedvem olyan embernek szexuálisan örömet okozni aki nem tetszik. Viszont akkor tényleg lehet, hogy ez van a háttérben, és félek hogy ez a srác is így van vele, hogy a könnyű prédára ment, mert engem biztos hogy megkap, és így könnyen szexhez jut, nem tudom. Én kamaszkorom óta nehezen hiszem el, hogy valakinek tetszhetek, szóval lehet ő is csak ezt látja bennem. Nem tartom magam könnyűvérűnek, de ha azt érzem esélyem van egy férfinál azért próbálok mindent megtenni. Így alakult, hogy ismerkedés után többen eldobtak egy szex után és soha nem hallottam róluk. Félek ezzel a sráccal is ez lesz, mert már nem szeretnék többet csalódni, akkor már inkább jobb egyedül. 22N

2022. nov. 6. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod erőltetni a randizást, amíg nem vagy elégedettebb magaddal? Szerintem az sokat segítene, ha adnál még magadnak egy kis időt, amíg elégedettebb leszel magaddal, addig meg tudsz dolgozni ezen.

Én ugyan férfi vagyok, de 130 kg-ról indultam. Egy valakivel jött össze akkor szex és úgy, hogy egy reszelésnél többre vágytam volna, nagyon szar érzés volt, hogy nem tartott vonzónak, csak éppen jól jöttem neki.

Tényleg csak saját tapasztalatból tudok beszélni, de nekem rengeteget segített, hogy nem erőltettem amíg dolgoztam magamon. Amióta szívesen nézek tükörbe, azóta másoktól is pozitív visszajelzéseket kapok.

2022. nov. 6. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Nincs pajzsmirigy-alulműködésed? Ezt is meg kellene nézetni, beszélj a körzetivel.
2022. nov. 7. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"még nem kaptam meg azt amire vágynék"

"ha azt érzem esélyem van egy férfinál azért próbálok mindent megtenni"

Ne akarj megfelelni. Neked feleljen meg valaki.

2022. nov. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!