Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást, de folyamatosak a feszültségek, az utóbbi időben elég sokat vitatkozunk, főleg a gyerekeim miatt. Megérett volna ez a házasság a különválásra?
Mindannyiótoknak szakember segítségére lenne szüksége.
Ahogy meséled a sztorit, férjed kicsit hattérbe szorult a 10év közelebb eső részében.
Nem kellett volna férjhez menned gondolj már bele az ő helyzetébe!
Fordított esetben ez neked hogy esne? Intezd úgy higy 70-30 arányban foglalkozz vele is, nem 100ban a gyerekekkel. Felnőtt gyerekeid vannak nem pelenkások.
Hogy ne lenne érzéketlen? Nem látja át, hogy a kérdezőnek anyaként min kell átmennie, és mekkora teher ez saját magának. Sokan egy életen keresztül cipelik annak a terhét, hogy meghal az egyik gyerekük. Sorra érkeznek a tragédiák. Erre azt mondani, hogy ideje lenne élni egy kicsit.. hát nem is tudom. Két évvel a gyerekem halála után, és pár héttel az után, hogy a másikat is elvesztettem, nekem legfeljebb pszichológushoz lenne kedvem, nem szórakozni vagy utazgatni.
Párom édesanyja is felnőtt ember volt. Mégse jutott eszembe, hogy ne őt pátyolgatásuk, meg hogy kicsivel a halála után éljünk végre.
A gyerekemnél szorosabb kapcsolatom senkivel se lesz. Nekem ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!