Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen férjhez mentem. Folyamatosan azt szajkózzák az emberek, hogy a mai világba házasság nem való mert sok a válás stb . Szerintetek?
Édes istenem...
Az élet se való a mai világban, mert sok a halál.
És ne is indulj el sehova mert lehet hogy el fogsz esni.
De nagyon is való a házasság, csak komolyabban kellene venni.
-Tegyél érte, hogy a te házasságod ne olyan legyen, hogy válással végződjön.
-Ha mégis válással végződik, akkor sem dől össze a világ.
Nem túl korai, inkább nem megszokott a mai világban.
Ha mindketten éretten, komolyan gondolkodtok, miért ne lehetne ásó-kapáig tartó???
az a ciki hogy itt kérdezgeted!
most megerősítést vársz hogy milyen jól tettétek?
sztem is korai, valszeg első kapcsolat, de te dolgod
Nem az a baj, hogy 21 évesen férjhez mentél, ez tök jó dolog.
Az a baj, hogy meghoztál egy elvileg életre szóló döntést, és érdekel ebben, hogy mások mit dumálnak. Hozzáteszem lehet azok, akik már 3-4 éve várják azt a hülye gyűrűt, de azért annyira nem vették le a lábukról a faszijukat, hogy meglépje ezt.
Legyél boldog, ne érdekeljen mások véleménye, egy érdekeljen, hogy jó legyen a házasságod :) 23/F
Nem megerősítésre vágytam köszi :) csak arra voltam kiváncsi kinek mi a véleménye erről .
Egyébként meg nem nem az első akihez férjhez mentem!!! Ha már itt te annyira képben vagy :D
Előre, úgysem tudod. Én 17 évesen vettem el a párom. Hosszútávra, senki nem fogadott volna rá egy forinttal sem.
Még is jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!