Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetünk, a ha a párom...

Mit tehetünk, a ha a párom gyerekei nem szeretik egymást és emiatt folyamatos feszültség, veszekedés és verekedés megy, ha nálunk vannak?

Figyelt kérdés
11 és 9 éves lányok. 2 hetente vannak nálunk, a párom a munkája miatt nem minden hétvégén van itthon én pedig képtelen vagyok őket egyedül elviselni, ezért nem jöhetnek gyakrabban. Tudom, hogy furcsa az elviselni szó, de ilyenkor tényleg csak erre lehet törekedni és a károk sérülések minimalizálására.
2022. okt. 6. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
95%
Kamaszodni kezdenek, ezt az időszakot ki kell bírni. A szülők meg beszélgessenek sokat velük, és próbálják meg a feszültségeket minimalizálni.
2022. okt. 6. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell egyedül elviselned őket, nem a te gyerekeid, a párodé. Ha ő nincs ott, az annyi, mintha üres lakásba is elmennének kb, merthogy minek?

Annyit tudsz tenni, hogy a saját otthonotokban ketten a pároddal állítjátok fel a szabályokat. Nálunk se szabad verekedni egymással, se a saját gyerekeimnek, se senki másnak nyilván. Ha nem tetszik, hát nem tetszik, de a felnőtt diktál, nem a gyerek.

2022. okt. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!