Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Folyamatos veszekedés, miért?

Folyamatos veszekedés, miért?

Figyelt kérdés
Mostmár egyre gyakrabban veszek össze apukámmal. Igazából mostmár minden kis apróságon. Tudom, hogy kb azt várja el, hogy kussoljak és tűrjek mindent, de mivel nagyon karakán és makacs vagyok(milyen meglepő ő is) ezért ez soha nem sikerül, viszont én sosem kiabálok v beszélek csúnyán vita közben, vele ellentétben. Pl tegnap nagyon csúnyán beszélt anyukámmal(borzasztó sokszor előfordul) én meg ezt nem akartam hallgatni ezért kimentem a szobából erre visszahívott és elkezdett velem veszekedni/kiabálni, hogy mit képzelek magamról(ez normális?). Mit lehetne tenni? Pedig nem utáljuk egymást(sokszor ölelgetjük egymást mindenben segít), a tanulmányaimban is támogat(pénzügyileg, ameddig nem végzek az egyetem melletti okjvel, hogy utána eltudjak kezdeni pénzt keresni). Viszont ezek a folyamatos veszekedések kikészítenek idegileg.

2021. ápr. 6. 15:11
 1/3 alletta ***** válasza:
95%
ha jól kijössz apuddal, akkor mond el neki, hogy lelkileg téged ezek mennyire megviselnek. szereted mindkettőjüket, és ezt neked nagyon rossz hallgatni.
2021. ápr. 6. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Olyankor, mikor éppen nyugi van.
2021. ápr. 6. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, mert utána vagy én vagy ő odamegyünk a másikhoz és megölelgetjük egymást, hogy nincs harag de másnap kezdődik elölről.
2021. ápr. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!