Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit szoktatok költeni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szoktatok költeni egy randin?

Figyelt kérdés

Szerencsére vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy megengedhessem azt magamnak, hogy egy nagyobb kiadás is beleférjen a randin, a legutóbbi randin amin voltam 14 ezret költöttem vacsorára, meg 6 ezrért felültünk az óriáskerékre, igaz, hogy lett folytatása a dolgoknak, de annyi haverom mondta, hogy ez aránytalanul sok egy második randin, hogy elgondolkoztam, hogy tényleg hülye vagyok.

Pedig nem luxuhelyen ettünk, egy jobbnak mondott hamburgerezőbe ennyibe került 2 hamburger, 2 üdítő, meg 2 kávé, és mivel manapság minden nagyon drága nekem fel sem tűnt, hogy ez sok lehet egy második randin, tényleg aránytalanul sok ennyit kiadni?

2022. nov. 4. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Nő függő és hely/program függő. 10 - 30.

Mondjuk nekem pl. az 100-ból 90 múzeum ingyenes, + még néhány nyilvános, állami hely.

2022. nov. 4. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Kinek mi a sok. Mi második randin a balatonra mentünk, ott ettünk étterembe, elmentünk fagyizni, belépők stb.. utána még felmentünk kocsival pestre városnézésre. Jóval meghaladta a 15 ezret a kiadásom. Én nem sajnáltam rá, és nem is érdekel kinek mi a véleménye arról mire költöm a pénzt.
2022. nov. 4. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
ha te megteheted, nincs ebben semmi, nálam általában 5000 Ft körül van egy találkozás, és ebben mindkettőnk költsége benne van
2022. nov. 4. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha neked jó így, tök mindegy, mit gondolnak a haverok. Annyit kérdezz meg magadtól, hogyha esetleg nem lesz hosszú távú, akkor sem fogod-e bánni a borsosabb randit. Amit még én nőként hozzátennék, és pláne már második, többedik randin, én nem hagynám, hogy mindent a másik fizessen (nyilván ne vigyen Michelin-csillagos étterembe, mert annyit nem adnék ki szívesen kajára), ill. pár ezernél többet lehetőleg első randin se költsön a másik, az már nekem kellemetlen lenne.
2022. nov. 4. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha megteheted és alapból nem sajnálod, ha akkor jól érezted magad, akkor nem tök mindegy? A randipartner meghívását nem befektetésnek kellene látni, hanem egy emberséges gesztusnak. 0-4000-20000 Ft, amit megengedhetsz ÉS szívesen adod, nem ettől lesz jó egy randi, vagy nem ettől fogsz sikert elérni ( ha igen azt prostituáltnak hívják :D ).
2022. nov. 4. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
En rib.anc tarifaban szoktam merni, ugye felora 20k, kurok egy jot nincs kockazat meg felesleges korok, ennek tukreben igyekszem 10k korul maradni az elso randin, mert ugye ez meg nem ingyen jegy az agyba.
2022. nov. 4. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
20 ha gumi nelkul is engedi .. A randi az befektetes bizony .
2022. nov. 4. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Sok, de az inflacio miatt. Egy hamburger meg egy program nem kene hogy foldhoz vagja az embert normalis gazdasagi helyzetbe. De most nem az van. Es ha mindig elkoltesz egy 10est, abbol konnyen kijon a havi 100.000. De ha csoro vagy, akkor majd viszik a not azok akiknek meg van havi netto 800 ezres fizu. Ket ut van, vagy keresel jobban fizeto melot, vagy ugy szedsz fel lanyt hogy mas helyen teszed oda magad, felajanlod a segitseged, viszel neki akcios cuccokat, otthonra hivod hambizni es keresed az olcso programokat. Utobbi strategianal a kitartas a fontos es hogy baratsagbol induljon a dolog, mert igy megszerethet, tudsz bizonyitani.
2022. nov. 4. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van pár undorító hozzászólás is… Utolsó, te meg értelmezz már, a kérdező megengedheti magának! Az meg már szintén kezd nagyon uncsi lenni az oldalon, hogy sok faszi szerint minden nő aranyásó, és xy összeg alatt szóba sem áll senkivel:-)
2022. nov. 4. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:

A barátommal bowlingozni mentünk második randin és amikor fizetni kellett, mondta, hogy meghív. 14000 volt csak a bowling, de fogyasztottunk is ott, illetve utána még mentünk enni (a főételre én hívtam meg, a desszertre ő engem) és még inni ks mentünk és azt is fizette. Ne aggódjatok, együtt élünk már és én is költöttem már rá sokat :)

Első randin amit legtöbbet fizetett egy srác az 10000 Ft volt, vacsi plusz ital.

2022. nov. 7. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!