Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szokás költeni egy első randin?
Ez attól függ, mennyire ismered a lányt.
Én ha tök ismeretlennel találkozom, akkor egy fagyi vagy kávé max.
Mert a legtöbbször nem lesz semmi a dologból, és akkor meg kidobott pénz...:)
Felnőtt, 30-as nőként sosem fogom megérteni, mi ezen kidobott pénz?!
Eddig egyetlen randipartnerem nem gondolkodott így, élettársammal második randin ebéd+vacsi+2 napos ott alvás a hotelben.Mi ezen kidobott pénz?Jól érzitek magatokat, és ennyi.
Kérdező, ez nem túlzás anyagilag nyugi.
1. Csak annyit költs az első randin amit később sem fájna neked viszonylag rendszeresen költeni! Azzal csak te járhatsz rosszul, ha most magasra teszed az elvárásokat ezzel, aztán később meg már nem költenél ennyit.
2. Én általában borozni szoktam, ahol megiszunk fejenként 4-5 decit (két-két pohárral) és egy deci bor olyan 250-350 forint. Nálam erre a szintre van belőve az első randi, mert ezt később is biztosítani tudom (mondjuk hetente egyszer-kétszer) anélkül, hogy anyagilag fájna.
Te tudod hogy mit viselsz el, de ne ess túlzásba.
Hát ez az.
Felnőtt harmincas nők sportot űznek a randikból, a herceget keresi a fehér lovon, persze hogy ő jól érzi magát, nem neki kell fizetni.
De amikor a harmadik ilyennel találkozol, akkor rájössz, hogy az első randin csak a legszükségesebbet költöd.
Alapvetoen elleneznem, de ebben a helyzetben belefer.
Bar en tuti direkt egy nulla forintos randit csinalnek, mert pont azert mert igenyes. S egy folytaba poenkodnek, hogy pl hova valosi vagy? S olyan kerdesek hada amiket mar tudsz rola. En tuti jol szorakoznek. De ez rn vagyok. :D
8:
Igen. Ilyennel én is volt hogy elba sztam régen. Az első egy-két randira rengeteget is költöttem akár és tényleg jó volt, jól éreztük magunkat, csók is volt legtöbbször. De aztán később ugyanazt kezdték elvárni, amit először nyújtottam anyagilag. Úgyhogy nem érdemes az első randin túlköltekezni. Annyit csak, amennyit más randikon is megengedhetnél magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!