Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy randin általában menyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randin általában menyit kell költeni a lányra + a randira?

Figyelt kérdés
a randi alatt értem pl étel ital meg ilyenek amire meghívom. Én legutóbb összesen 2ezret költöttem amiből 2 pizzát + innivalót vettünk de a lány a fejemhez vágta a végén miután fizetem hogy csak ennyit érek neked meg hogy nem is szeretsz igazn hogy csak annyit költesz rám:/ és utána még mérges volt és otthagyott:/ másnap igaz könyörgött meg mondta hogy ne haragudjak rá ezért.Nos éppen ezért kérdeztem meg ezt a kérdést köszi előre is a válaszokat.
2009. nov. 19. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Gyökér a lány. Hagyd inkább...
2009. nov. 19. 18:26
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Ugy rugtam volna p.csan,hogy lyukat ut az egen.Az elso randikon ki-ki alapon kell fizetni.25/L
2009. nov. 19. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Én legközelebb sétálni vinném,és egy fillért nem költenék.Ha csak a pénzed kell,ott valami nem stimmel.És főleg,ha tudja,hogy tanulsz,és nincs önálló kereseted.Gyorsan cseréld le!!
2009. nov. 19. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Vége ám a lovagkornak,amikor mindent a fiú fizetett. Olyan árak vannak,hogy általában közösen fizetnek, összedobják.
2009. nov. 19. 18:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az első randin egy kólat. De tökéletesen elég volt. Azóta eltelt 2 év,de minden pénzét ránk költi. Van egy kisfiam. Imádja és mindent meg tesz értünk. Szóval semmit nem jelent az első alkalommal elköltött pénz
2009. nov. 19. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
EH. Hülye a csaj. Adtam volna egy körmös simogatást rendesen.
2009. nov. 19. 18:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

beteg a lány...

én amikor a barátommal voltam, fizetni akartam magamnak, de nem engedte (igaz ő tehetősebb mint én:/ de ez most nem lényeg)

ne költs rá, találj ki olyan programot ahol még pénzt se kell költeni, és akkor nem mondhatja h csak annyit. inkább semennyit se :)

2009. nov. 19. 18:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Még amikor a pénztárca a kezedbe volt akkor, egy ilyennel meg támasztottad volna a száját: [link]

és akkor befejezte volna. Igazi tahó a csaj. Hagyd. Jobba ha nem beszélsz vele, mert beszélgetéssel is képes kiforgatni a vagyonodból. Hárpia!

2009. nov. 19. 18:48
 9/17 Andrewka ***** válasza:
77%
Ott küldtem volna el a pics@ba. Pénzéhes rib@nca. És akkor még azt mondják h a nőknek nem a pénz számít(tisztelet a kevés kivételnek)
2009. nov. 19. 18:53
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Na ez egy utolsó k@rva. Soha ne hívd többet jobban jársz.

Neki csak egy pénztárca leszel mindig.

2009. nov. 19. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!