Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy randin általában menyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randin általában menyit kell költeni a lányra + a randira?

Figyelt kérdés
a randi alatt értem pl étel ital meg ilyenek amire meghívom. Én legutóbb összesen 2ezret költöttem amiből 2 pizzát + innivalót vettünk de a lány a fejemhez vágta a végén miután fizetem hogy csak ennyit érek neked meg hogy nem is szeretsz igazn hogy csak annyit költesz rám:/ és utána még mérges volt és otthagyott:/ másnap igaz könyörgött meg mondta hogy ne haragudjak rá ezért.Nos éppen ezért kérdeztem meg ezt a kérdést köszi előre is a válaszokat.
2009. nov. 19. 18:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
hülye a csaj a maradék pénzt költsd inkább benzinre :DD
2009. nov. 19. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem KELL rá semennyit sem költeni.

Az első randin a fiúnak illik fizetni, de arra sem kényszerít senki.

A csajt meg most hagyd ott, amíg nem késő...

2009. nov. 19. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen csajjal nem foglalkoznék a helyedben. :\ Semmit nem ér... A randikon általában a lány fizeti a sajátját, de ha udvarias vagy, és nem sajnálod, akkor az elsőn kifizetheted az ő részét is. Persze ha csak kajáról, meg ilyenekről van szó. 2 ezer forint egyébként annyira nem sok, pont jó, nem értem a csajt, hogy lehet valaki ilyen. Ugye otthagytad? Jó randizást! 14/L
2009. nov. 19. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Ezt olyan lányok engedhetik meg akik nem átlagos külsővel birnak. nekik még a fél kezüket is odaadnák ezek a hülye férfiak.
2009. nov. 19. 19:38
 15/17 thedani ***** válasza:
100%

Jézusom, és még te érzed magad rosszul egy ilyen szenny ember miatt. Mostani barátnőmmel mikor randizgattunk az elején az első 3 randit én álltam, de ha nekem mondott volna ilyet akkor, annak ellenére hogy nem vagyok erőszakos ember pláne nem nőkkel, megragadtam volna a pulcsiját és az övét és úgy bek*rtam volna a mcdonalds pulja mögé, avval a megjegyzéssel hogy ha kell még valami akkor szolgáld ki magad, hogy többé egy pasinak sem mondott volna ilyet. Az halva született kapcsolat ha a barátnőd helyett kell neked szégyelned magad. Nagyon fel tudom az ilyen embereken húzni magam, bocsi.

21\F V.D.

2009. nov. 19. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
15-20 rugót, de abban már a sperma lenyelése, meg a seggbekuki is benne van.
2009. nov. 20. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Annyit amennyit akarsz. De ne túl sokat. Sztem 1000 Ft alatt. Én nem is engednék fizetni sokat egy pasinak, inkább én is kifizetem a részemet.

Nem kamu ez a kérdés? én ilyet még ne hallottam.

De ezzel ellentétben kétszer is találkoztam olyan pasival, aki azt mondta, hogy te nem érsz meg ennyit, illetve magát akarta meghívatni....persze nem volt számomra több találkozás.

Na ennyit a pénzéhes, kihasználós riban*c faszikról.

Ennyire jó nő volt?

Hogy találtad magadnak ezt a csajt?

Én ilyet nem is hallottam.

2009. nov. 20. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!