Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet olyan 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet olyan 40 körüli nőt találni, aki nincsen "lelakva" és nem szexmániás?

Figyelt kérdés

Az egyik társkeresőn regisztráltam, és szép számú megkeresést kaptam.

Viszont a hölgyek többsége elhízott, lelakott, gondozatlan kinézetű volt a fotókon és olyan nyíltan írtak a szexuális életükről és igényeikről, hogy 58 éves korom ellenére is belepirultam. Megfelelő egzisztenciám van, hogy gondtalanul éljek a bp.-i cs. házamban, a szabadidőmben pedig utazgassak. Én csak egy egyszerű, szerény, mosolygós hölgyet kerestem volna aki nincsen elhízva, így lehet vele sétálgatni és világot látni és nem a szex van nála a központi helyen.

(No meg nem eltartót vagy pótapát keres a gyerekeinek.)

Ez túl nagy igény lenne manapság?

2022. nov. 3. 22:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%
Neked miért 20 évvel fiatalabb nő kell, mert van egzisztenciád? Bőven vannak jó karban lévő, magukra igényes nők, tornázni járnak, tényleg foglalkoznak magukkal, sőt, sokkal több ilyen van ebben a korosztályban, mint a fiatalok között, akik elég csúnyán szét vannak esve sokszor. Hogy lehet, hogy téged csak a leharcoltak találnak meg? Nem lehet, hogy korodnak megfelelő papi kinézeted van? Mert akkor nagyon nem fogsz kipattintott 40-est találni, aki magára igényes, az jóvágású öregurat tud max elképzelni maga mellett.Miért nem nézel szét az 50-esek között? Ott se ritka az, amelyik nem úgy néz ki, mint Holle anyó, és aktív.
2022. nov. 4. 05:49
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy kinek milyen fotó tetszik önmagáról, az relatív.

Számomra pld a legtöbb "csábos" női fotónak már a beállítása is közönséges, közhelyes, unalmas, sőt, sokszor röhejes, de elfogadom, hogy másnak meg vonzó.

Az meg, hogy ki az, akin minden igyekezete ellenére látszik a kor, az meg genetika.

#4es

2022. nov. 4. 06:23
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

A "nem lelakott" 40-es nők nem fognak hasraesni az egzisztenciádtól, mert az nekik is van. Azért várják el a meglétét elsősorban, hogy eszedbe se jusson rajtuk élősködni. Ha sétálgatmi szeretnek, arra viszik a kutyájuk, de a többségük inkább fut a szabadidejében, vagy valamit aktívan sportol.

Legalább annyira aktívan, mint amilyen szexuális életet elképzel magának.

Szerintem kissé elnézted a lehetőségeid, mert a jelenlegi célközönséged leginkább arra tudná örömmel igénybe venni a társaságod, hogy piros ruhában és fehér szakáll alá bújva majd december elején rövidke ideig hitelesen elszórakoztasd a csemetéit egy korán sötétedő délután.

2022. nov. 4. 07:30
 24/32 anonim ***** válasza:
28%
Szexmániás? Én csak hitgyülis apácákkal találkozom rendszeresen. Már vagy az 5-ik nő aki az elején közölte hogy a kapcsolat az okés lenne, de nem szeretne szexuális életet. Eskü!
2022. nov. 4. 08:07
 25/32 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nincs gondom a szexmániájukkal! ;)

F48.

2022. nov. 4. 08:08
 26/32 anonim ***** válasza:
2%
40 körüli nők többsége pokhálos.
2022. nov. 4. 10:26
 27/32 anonim ***** válasza:
68%

43 évesen ismerkedtem meg neten az akkor 40 éves férjemmel. Megvolt az egzisztencia mindkettőnknél - lakás, kocsi, állás - mindkettőnknél gyerek. abszolút nem voltunk/vagyunk "lelakva", sőt.

És de, fontos a szex is - hozzáteszem én ezt a bemutatkozásomban nem forszíroztam, hogy én hú de mennyire...ez inkább intelligencia kérdése, nem kor.

Nem levelezgettem volna amúgy egy akkor nálam 15 évvel idősebb férfival, csak mert családi háza van. Nekem meg egy kétszobás lakásom, na és. Korban hozzám illő partner kerestem és találtam is.

2022. nov. 4. 11:15
 28/32 anonim ***** válasza:
Kerdezo impotens….😂😂
2022. nov. 4. 15:40
 29/32 anonim ***** válasza:
94%
A jól kinéző negyvenes nők nem egy hatvanassal akarnak kavarni, mivel a saját korosztályukban is akad bőven szabad férfi. Akinek oké a 20 év korkülönbség, az nyilván valamit kompenzál ezzel, például az előnytelen külsejét. Azért így közel a nyugdíjas korhoz már senki nem esik hasra attól hogy van egy házad.
2022. nov. 4. 21:47
 30/32 anonim ***** válasza:
94%

tegnap 21:47

Teljesen igazad van! Ha a korodbeliek között keresgélnél, biztos nem olyanra akadnál, aki még pótpapát, meg eltartót keres a kölykeihez. Ha meg 40-es, jól karbantartott, igényes nőt keresel, az valószínűleg az igényességét tudja finanszírozni, szóval tényleg nem fog hanyatt esni egy "nem szexcentrikus" közel 60-as ember egzisztenciájától, valami mást is nyújtani kell neki, hiszen a korosztályából, sőt a fiatalabb férfiakból is választhat, akkor miért kellene neki egy nagypapa korú fószer, aki finoman megfogalmazta, hogy már nem a sz.ex a lényeg...

2022. nov. 5. 05:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!