Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz találni kevésbé szexmániás nőt akinek nem ez a fontos egy kapcsolatban?
Nem nagyon van tapasztalatom mert senki se tanított soha és senkivel se lehetett közösen gyakorolni... Az összes barátnőm rögtön az első alkalommal elvárta volna h minden tök jól menjen, nekem meg így szar volt az egész, így aztán meg is utáltam az egészet. :/
Azóta nem is akarok kapcsolatot senkivel, de szoktam ismerkedni és mindig jól el is vagyunk pár hónapig. Közbe furcsállják h minden szuper és mégse akarok többet barátságnál, ami igazából már jó is lenne nekem csak a csajok egy idő után összejönnek mással és szép lassan leépítenek és marad a havi 1x beszélgetés.
Aztán gyorsan keresek mást, akkor vele jó minden pár hónapig majd minden kezdődik elölről..
Ki lehet még ebből a gödörből jönni?
Az a baj h ha vki előtt megnyílnék ahhoz annyi idő kell, mire megbíznék benne, hogy addigra pont talál vkit akitől megkapja a szexet is, h inkább teljesen otthagy engem :/
Szia!
Ha az adott nő téged szeret és minden rendben köztetek érzelmileg, nem a szex lesz a mérce. Senki sem született még szexistennek, gyakorlat kérdése és persze fontosak az érzelmek. Ha megvan az a plusz, téged fog akarni, mindennel együtt, ami a részed. :)
23/L
ez nem szexmánia.
a felnőtt azért mennek bele elég gyorsan a dugásba,mert most minek vesztegesse az idejét hónapokig,ha mondjuk kicsi a farka,vagy érzéketlen,vagy fatökű a srác.
ha meg ezek később derülnek ki,annál rosszabb,ezért van az elején szex,mert felmérnek,te is őt és ha ez az alap dolog stimmel,akkor jöhet a komolyabb lelki része.
és igen.
az elején pusztító erejű dugást várnak leginkább,ezért ne lázadj ez ellen,hanem alkalmazkodj inkább,mert ami nem hajlik az törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!