Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz találni kevésbé szexmániás nőt akinek nem ez a fontos egy kapcsolatban?
Nem nagyon van tapasztalatom mert senki se tanított soha és senkivel se lehetett közösen gyakorolni... Az összes barátnőm rögtön az első alkalommal elvárta volna h minden tök jól menjen, nekem meg így szar volt az egész, így aztán meg is utáltam az egészet. :/
Azóta nem is akarok kapcsolatot senkivel, de szoktam ismerkedni és mindig jól el is vagyunk pár hónapig. Közbe furcsállják h minden szuper és mégse akarok többet barátságnál, ami igazából már jó is lenne nekem csak a csajok egy idő után összejönnek mással és szép lassan leépítenek és marad a havi 1x beszélgetés.
Aztán gyorsan keresek mást, akkor vele jó minden pár hónapig majd minden kezdődik elölről..
Ki lehet még ebből a gödörből jönni?
Az a baj h ha vki előtt megnyílnék ahhoz annyi idő kell, mire megbíznék benne, hogy addigra pont talál vkit akitől megkapja a szexet is, h inkább teljesen otthagy engem :/
Első talinak se kell kivárni a végét!
Szerintem rögtön az üdvözlő kézfogás után rohanjátok le őket, na nehogymár..hát mit gondolt, majd beszélgettek a randin, nem?? xD LOL
Arra még nem gondoltál hogy ezt esetleg megbeszéld velük? Hogy esetleg emlmondd azoknak a szerencsétlen lányoknak azt, hogy te nem vagy olyan tapasztalt, és hogy "gyakorolni" szeretnél? Mert biztosan találsz olyant aki kapható lenne erre, hidd el sok olyan van, akik szeretik a tapasztalatlanabb pasikat.
Mert azért elég furcsak hogy hosszú ismerkedés után a pasi nem közeledik szexuálisan... ilyenkor a nőben olyan kérdések vetődnek fel, hogy "Nem talál elég szexinek? nem kíván? Vagy van más barátnője is mellettem, aki kielégíti a vágyait?" Nem csoda hogy előbb utóbb otthagynak.
A nők tudják, hogy minden pasi szexmániás, és az ilyen kérdések eléggé felzaklatnak és kiakasztanak, amikor egy pasi panaszkodik a miatt, hogy a nők kívánják őt... "Képzelem mekkora tragédia lehet... "
Minden emberi kapcsolat kulcsa a KOMMUNIKÁCIÓ. Nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni és alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!