Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes őszintének lenni a randin?
Én csak szexet akarok,nem akarok párkapcsolatot,olyan magamnak való pasi vagyok,élvezem a szingli egyedüli életet.
Szomorú tapasztalatom, hogyha ezt őszintén bevallom,akkor nem lesz szex.
Legtöbbször adom a kedves aranyosat,hogy legyen valami de az annyira nem én vagyok.
Teljesen. És mielőtt jön megint a félreértés, nem az öszinteséggel van a nőknek bajuk, hanem azzal, amit őszintén közölsz velük.
Amúgy meg igen, közöld, mi a célod. Randizni általában azok mennek, aki kapcsolatot keresnek. Legalábbis a nők között. Inkább szórakozóhelyen ismerkedj, ott kifoghatsz valami csajt, aki semmi komolyat nem akar, csak jól érezni magát aznap este.
ÁLLJ!
ÉS FORDÍTVA???
Ti nők, mikor szóltok, hogy nem akartok soha babát?
Mikor szóltok, hogy volt feka kanitok?
Mikor meséltek arról, hogy van gyereketek, meg egy idegbeteg, ex-boxoló, ex-férjetek?
...
...
16. Viccelsz, ugye?
- Mindenki egyéni döntése, hogy nem akar egy szar világba kisbabát. Mondjuk nem egy férfi hordja ki, így ez bőven egy nő döntése.
- Nem minden néger férfinek van nagy farka, ez nagy tévhit.
- Ez általában az elején kiderül, mivel sok embernek kizáró ok.
Szóval szerintem itt nem a nők felé kell fröcsögni, hanem a kérdező felé. Bőven gerinctelen szint alatt van a krapek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!