Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes őszintének lenni?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy mindketten kalandot keresünk, ennek megfelelően találkoztunk. Viszont nem lett belőle se szex, se csók, se semmi. Erre a randi után 1-2 nappal rá is kérdezett a lány, hogy csúnyának tartom-e. Valójában az áll a háttérben, hogy nemrég szakítottam, és vigasztalódni akartam, de annyira az exem hatása alatt vagyok még, hogy nem tudtam lefeküdni vele. Érdemes őszintén elmondani neki az igazságot, vagy inkább kamuzzak valamit?
2021. aug. 29. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
ha szeretnél dugni vele előbb utóbb, ak kamuzz vmit.
2021. aug. 29. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit "selyempapírba" kell csomagolni az igazságot.

Mondd azt, hogy nemrég szakítottál valakivel. Azt hitted, már túljutottál rajta és készen állsz egy kis kalandozásra, de rájöttél, hogy még nem.

És nyugtasd meg, hogy semmi baj nincs a külsejével.

2021. aug. 29. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
Micsoda egy bal fék vagy.Mért nem húzdtad meg??M
2021. aug. 29. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!