Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok, jó estét. Aki kb az első randin szexel, vagy csak simán szexkapcsolatot létesít valakivel, ők mondjuk csókolóznak? Vagy van rendes előjáték? Még sosem csináltam ilyet, mindig is nehezen adtam magam, aki kivárt, és randiztunk, és szimpatikus volt, azzal feküdtem le, de egyéjszakásom sose volt pl.

Csak érdekelne, van e az alkalmi kapcsolatban romantika. Vagy hogyan zajlik egy ilyen esemény?

2022. okt. 30. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
hogy hogy zajlik felnőtt ember vagy. be nyálazza beléd rakja lök párat aztán vége a mokának.
2022. okt. 30. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ezt gondolom :D de előjáték, simogatás, csókolózás, akár órákig?
2022. okt. 30. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Miért ne lehetne? Azért mert csak alkalmi még lehet minőségi az együttlét.
2022. okt. 30. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, én is ezt gondolom. De még nem voltam ilyen helyzetben.
2022. okt. 30. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
De az is lehet hogy túl jól érzitek majd magatokat együtt és több lesz belőle.
2022. okt. 30. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Ugyanúgy csókolóztam alkalmikban is. De akivel csak szexet akartam, azzal eleve randim nem is volt. Előjáték nem igazán volt egyik alkalminál sem, max én adtam orált a csávónak, ő vissza nem. De ezt sem órákig. Csók, pár perc orál, szex aztán ennyi.

Egyszer szexeltem első randin, ő a férjem lett. Vele nagyon romantikus volt, csókok, előjáték, aztán összebújva alvás, másnap egymás karjaiban ébredés bódult vigyorral.

2022. okt. 30. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Nálam az első randis szex is az utóbb leírt típusú

2022. okt. 31. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!