Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nálatok ismerkedésnél a body count?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok és nálam számít.

Nyilván nézem azt is, hogy a partner hány éves és hogy a partnerek számából mennyi volt komoly kapcsolat. Nagyjából 5-nél húzom meg a határt, nagyon max 6-7, ha minden más klappol.

Ha valakinek 1 alkalmija vagy barátság extrákkalja volt azt még úgy ahogy el tudom fogadni, de ha több vagy csak az volt akkor egyszerűen elveszítem az érdeklődésemet.

Mégha már nem is az a fajta könnyűvérű lány, akkor is rossz belegondolni, hogy egy olyan nőnek kellene udvarolnom, aki idegen férfiaknak első alkalommal odaadta magát.

2022. okt. 29. 16:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjátok már abba azt, hogy odaadja magát. Nem egy tárgy, hogy mások használják, közöd beleegyezéssel jöttek létre az aktusok. Te ne not keress, hanem ilyen mentalitással vegyél egy mupin@t vagy használd a kezed, mint eddig…
2022. okt. 29. 16:35
 2/26 A kérdező kommentje:

1-es A dühödből ítélve téged is pattintottak már le párszor a magas partnerszámod miatt

Máskülönben nem húznád fel magad ennyire egy kérdés miatt

2022. okt. 29. 16:44
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

" odaadta magát."

Mindnekit, aki ezt leírja, kimondja, kilőném az űrbe. Ez egy kibszott szexista megfogalmazás.

2022. okt. 29. 16:48
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Három férfival voltam együtt, mindegyik kapcsolat volt. Engem emiatt soha senki nem “pattintott” le, tudod, a normális emberek nem ez alapján ítélnek meg másokat. Plusz, soha egyetlen randipartnerem sem kérdezte meg, hogy hány férfival voltam előtte 😉
2022. okt. 29. 16:53
 5/26 A kérdező kommentje:

*aki idegen férfiakkal első alkalommal lefeküdt

Most már megnyugodtál?

2022. okt. 29. 16:54
 6/26 anonim ***** válasza:
89%

Igazából te azt sosem fogod pontosan tudni, hogy egy nő hány férfivel szexelt ha ő nem akarja, hogy tudjad😃.

Kivétel a kisfalu, vagy a belterjes baráti társaság, ahol mindenki, mindenkiről, mindent tud. Néhányat meg lehet sejteni, így-úgy megtudni, de pontos számot? Nem mondja el, azt kész. Ha meg sokat púposkodsz, nézhetsz másik punci után😃

2022. okt. 29. 16:59
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy ezzel az odaadta magáttal megvillantod a szexizmusod. Ez nekem sem tetszik, és 1 férfival voltam.

Nekem csak azért számítana a szám, mert ha magas, nem lennék elég a másiknak szexuálisan.

2022. okt. 29. 17:00
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Semennyire, és ott lenne vége az ismerkedésnek, ha "body count"-ozni kezdene. Egyszerűbb vallatásnak, számonkérésnek nevezni. 8 meg 6 éves kapcsolatom is volt, az egyik házasság volt, sajnos nem "az igazit" sikerült megtalálni. Jóhogynem majd ilyenek fognak elítélni, mert nem vonultam zárdába a következő Tényleg Nagy Ő-ig.

Dehát csináld csak persze, a te dolgod.

2022. okt. 29. 17:04
 9/26 anonim ***** válasza:
94%
őszintén, akivel én ismerkedek, szerintem még sose volt együtt senkivel, de ha lett volna előttem még pár srác, az se érdekelne, nem is beszéltünk erről, baromság ez az egész, ahogy van
2022. okt. 29. 17:11
 10/26 A kérdező kommentje:

Én nem akartam számonkérni senkit, de azért hagy lehessen már nekem is elvárásom(olyan is, ami neked nem tetszik).

Nektek az számít, hogy milyen magas a férfi, mennyire határozott, humoros stb. Ez a férfiaknak nem annyira fontosak. Nekünk fontosabb, hogy mi volt egy nő múltjában. Az a jövőre is hatással van, ennyi.

2022. okt. 29. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!