Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nálatok ismerkedésnél a body count?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok és nálam számít.

Nyilván nézem azt is, hogy a partner hány éves és hogy a partnerek számából mennyi volt komoly kapcsolat. Nagyjából 5-nél húzom meg a határt, nagyon max 6-7, ha minden más klappol.

Ha valakinek 1 alkalmija vagy barátság extrákkalja volt azt még úgy ahogy el tudom fogadni, de ha több vagy csak az volt akkor egyszerűen elveszítem az érdeklődésemet.

Mégha már nem is az a fajta könnyűvérű lány, akkor is rossz belegondolni, hogy egy olyan nőnek kellene udvarolnom, aki idegen férfiaknak első alkalommal odaadta magát.

2022. okt. 29. 16:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
A magad nevében nyilatkozz. Neked ez fontos. Nem lesz ez minden férfinak fontos, csak mert neked az. Nem támadás, csak utálom, mikor az emberek nem merik saját nevükben felvállalni a véleményüket.
2022. okt. 29. 18:41
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
5 volt neked, a másiknak is 5-öt, nagyon max 6-7-et engedsz... Ha a te countod nő, a nő countját is hozzáigazítod?
2022. okt. 29. 20:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzért vagy materiális előnyökért jött össze/szecelt, akkor az gond. Ha viszomt csak érzelmek kátszottak közre, akkor nem érdekel a szám.

Szóval a krvák azok offosak. Ha megtudom, hogy krválkodott, akkor még több éves kapcsolatból is kiszállok.

2022. okt. 29. 22:32
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire. Szertek szexelni, voltak is kalandjaim. Kapcsolatra is mindig hasonlót kerestem. Nem járnék olyan emberrel, aki túlmisztifikálja a szexet, meg így fél tőle, számolgatja hogy mennyivel tud még megküzdeni a lelke. Azzal valószínű, hogy az ágyban sem illenénk össze, mert gondolom ott is prűd. Márpedig a jó, vad, tabuk nélküli szex nálam a kapcsolat alapja.
2022. okt. 29. 22:49
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
#23 pedig kurvàból lesz a legjobb feleség 🤣
2022. okt. 29. 23:01
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
Örülnék, ha nem lenne a kiszemeltemnek 5-6-nál több exe. Afelett már erősen megkérdőjelezném, hogy szeretnék-e vele párkapcsolatban lenni... de én fiatal vagyok, 22 éves mindössze.
2022. okt. 31. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!