Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a következő randiig két hetet kihagyunk?
Még nem történt semmi testiség, de egyértelmű az érdeklődés mindkét fél részéről, és a lány mondta, hogy mindenképpen legyen következő alkalom.
De munka miatt (+1 óra utazási táv) hét közben nem igazán érünk rá, a hétvége működött eddig illetve egy szabadnap miatt hétköznap is, de jövő hétvégén programja van, emiatt teljesen kimarad a hét, és csak két hét múlva találkozunk.
Ezt a találkozó végén közölte, ezért annyiban maradtunk, de miután eljöttem onnan, azon gondolkodtam, hogy ez így nem jó számomra.
Általánosságban nekem sem lenne erre alkalom munkanapokon, de a rugalmas munkaidőm miatt tulajdonképpen megoldhatom, hogy valamelyik nap csak őmiatta hamarabb elmegyek, és azt a plusz pár órát máskor dolgozom be (előre, vagy utólag). Nem tudom, hogy ő meg tudna-e ilyet oldani, vagy meg akarna.
De ha igazán akarnánk találkozni, meg tudnánk oldani, hogy ne csak két hét múlva sikerüljön összehozni, nem?
Szóval az, hogy csak két hét múlva akar legközelebb találkozni, utal-e arra, hogy annyira nem tart engem fontosnak, vagy ez teljesen rendben van és semmi rosszat nem jelent?
Nem lehetsz ilyen önző...
Ki tudja hány kan van még képben...
Szerintem ne pánikolj, még tökre az elején vagytok. Mondjuk én a lány helyében nagyon örülnék, ha a srác tudatná velem, hogy számára a két hét túl hosszú idő és szívesen találkozna előbb.
Ha esetleg nem sikerül elöbbre hozni, akkor sincs gáz, még bőven alakulhatnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!