Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális válaszokat várok. Szerintetek mire következtessek?
Tehát, 14 éves srác vagyok. Csajok jóba vannak velem suliban, de inkább csak jófejnek tartanak (tudom, friend zoned.), minthogy helyesnek.
Átlag testalkatom van, viszonylag alacsony, vékony (azaz nem szálkás, de nem is túlsullyos).
Egyik csaj osztályunkban azt beszélte pont barátnővéjel mikor ott voltam, hogy "osztályunkban sincsenek rossz pasik, csak ők majd 2-3 év múlva lesznek helyesek"
Gondolom ezt úgy általánosságban mondta, szóval akkor pár év múlva lesz esélyem saját korombeli lányoknál? Vagy nem lesz mert most sem? Vagy csak pár évvel fiatalabbak (ez már most sem tetszik ez az ötlet).
Tudom hülye kérdés meg minden, de most kajak nemtudom :D
Ja eddig nem volt barátnőm, és sokat beszélek mint látjátok :D
Ez vicces mert pont ma szerváltam egy fekvenyomó padot :D
Csak nemtudom milyen gyakorlatokat csináljak, de azt megoldom :D
öööööö, nemtudom :D
szeretem lefárasztani az embereket hülyeségekkel xd
am aránylag elég jó tanuló vagyok (4.8)
A kordbeli lányok rendszerint az idősebbek jönnek be. (pont az a 2-3 év) Igazából ez még meg is fog maradni egy darabig, hogy a náluk érettebb csávók vonzóbbak, bár természetesen egyedfüggő.
Esélyed most is lehet, nyilván. Próbálkozni kell, lesznek kudarcok, pár év múlva a korodbeliek között a kudarc esélye kisebb lesz és a fiatalabbak is lesznek már annyira fiatalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!