Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veled olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veled olyan, hogy a partnered (aki már az exed) veled minősíthetetlenül viselkedett, a következő párjával viszont teljesen normálisan?

Figyelt kérdés

#hüm
2022. jan. 6. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod, hogy viselkedik vele a négy fal közt. Főleg azt nem, hogy majd hogy fog.
2022. jan. 6. 16:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudná bárki is, hogy következő párjával hogyan viselkedik az ex? Kívülről ez nem megállapítható
2022. jan. 6. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
28%

Nyilván neked semmi közöd nem volt hozzá mit hozztál ki belőle.

Engem mindenki nyugodt, "hidegvérű" embernek ismer.

Pedig olykor, igaz ritkán és nyomós indokkal állattá tudok válni.

Ki lehet belőlem azt is hozzni ha nagyon akarják, de alapjáraton nem jellemző.

Szerintem fontos az, hogyan hatnak egymásra a felek.

El kell fogadni, hogy olykor lángoló szerelem mellett is képesek ölni egymást összeférhetetlenségből.

2022. jan. 6. 16:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég ránéztem egy régi exem adatlapjára, már családja van, úgy tűnik, jól megvannak. Pedig velem nagyon szemét volt. Mondjuk nem hibáztatom sem őt, sem magamat - velem még tizenévesen volt együtt, azóta már 7-8 év eltelt. Változhatott, simán.
2022. jan. 6. 16:41
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
Nyilván az újat szereti fontos neki.
2022. jan. 6. 16:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok voltak akik mellettem komolyodtak meg, vagx jött meg a vágyuk a komoly kapcsolatra.

Soha nem engem vesznek el hanem a kovetkezot.

En vmi ugrodeszka vagy mi lehetek.meghozok vmi változást aztan köszönik leléptek.

2022. jan. 6. 17:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan erre gondolsz-e, de... az exférjem itthon semmit sem segített, hiába KÉRTEM (mindig az volt, hogy majd öt perc múlva, de az az öt perc sosem jött el...) Most összejött egy olyan nővel, aki nem kéri, hanem UTASÍTJA. Neki megtesz mindent, érdekes módon.
2022. jan. 6. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
1, 2: Nálunk a közös gyerekeink mesélik mindig döbbenten, miután láthatáson voltak, hogy az apukájuk mennyivel másképp viselkedik az új párjával, mint ahogy velem viselkedett (7-es voltam).
2022. jan. 6. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt a párom soha olyan aki minősíthetetlenül viselkedett, az ilyen azonnal kuka amikor kiderül hogy nem komplett.

Egyébként meg honnan lehetne tudni hogy mással normális? Az életükbe nem látni bele, a nyálas fb posztokat meg hagyjuk...

2022. jan. 6. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9: közös barátok, gyerekek, rokonok által azért bele lehet látni, bár nem érdemes, mert elég elkeserítő (még mindig 7-es)
2022. jan. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!