Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veled olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veled olyan, hogy a partnered (aki már az exed) veled minősíthetetlenül viselkedett, a következő párjával viszont teljesen normálisan?

Figyelt kérdés

#hüm
2022. jan. 6. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

7-es. Az utasítás fura lehet számotokra, de nekem az olyan mintha éreztetnék szükség van rám.

Munkahelyi példa. Előző főnöknél le se szartak, minimumot csináltam, másokat kérdezgettem állandóan ez megvan, hogyan tovább?

Azt kaptam a fejemre lusta vagyok stb.

Mostani főnök, mint a hajcsár dirigál, rendet tett mindent a munkahelyen két hét alatt, jó bejárni, ha vmi extrát megoldasz megkapod, hogy szép munka. Azt érzem szükség van rám.

Pedig bennem szinte semmi nem változott.

Most meg néznek mi ez a nagy változás. Pedig bennem igazából semmi.

2022. jan. 6. 18:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jan. 6. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11: a munkahelyi dolgok azért nem kellene, hogy úgy működjenek, mint a magánéleti. Persze, hogy egy főnök határozottan utasítja a beosztottat, az a dolga. Egy párkapcsolatban viszont rég rossz, ha az egyik utasítgat, nem pedig normálisan megkér. De az élet valóban nem engem igazolt... 😅 (Még mindig a 7-es hozzászóló)
2022. jan. 6. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Most férfiként magam ellen beszélek.

De fontos az ok-okozati összefüggés, a kutyát is utasítod aztán jutalmazod.

Ha meg szépen kéred csak azért sem, vagy lesz*rja.

Ahogy Machiavelli mondaná a kegyetlenséget hírtelenjével, a jutalmat pedig lassan kell adagolni.

Férfi szemmel a kapcsolatban is helye van ennek, nem csak az uralkodásban.

Egy két határozott szóból többet értünk, sőt hozzá szokunk idővel, hogyha kiveszem a részem a dologból részesülök is a jóból.

2022. jan. 6. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha egy férfi tudja dolog van nem hátrál ki, mert tudja abból baj lesz.

De ha nincs eget verő szükség őrá, mert eddig is megvolt csinálva nélküle, vagy nem jár érte kedves szó, ellenkező esetben kritka akkor nem fog semmit csinálni.

Meg akkor sem ha csinálta lelkesen, de semmi hasznát nem látja és még le is b*sszák érte.

2022. jan. 6. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindegy, hogy most hogy viselkedik vele, mert ez a jelen. Nyilván az elején mindenki mindenkivel a legjobban akar kijönni. Aztán ez simán változik.
2022. jan. 7. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
14: értem a példát, de azért vicces, hogy egy kutya neveléséhez hasonlítod azt, ahogy egy nőnek egy férfival kell bánni... 😅 Lehet, igazad van, bár ez elég degradáló a férfiakra nézve...
2022. jan. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!