Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánljam nőként, hogy én utazok érte annyit első randira?
En nem is kezdenék olyannal aki messze van es ki tudja miert az ország távoli pontjain keres nőket magának.
Helybol off az összes ilyen
Szintén vidéki nőként én nem tartom rossz ötletnek, Budapesten valóban több a lehetőség. Ha kb. félúton találtok egy jó helyet, az még jobb.
Azon viszont elgondolkodnék, hogy hová vezet(het) ez az egész. Ha csak valami laza, néhány alkalmas történet a cél, akkor jó, de én még egy hosszabb távú szexkapcsolatba sem mennék bele ilyen feltétellel, nemhogy valami komolyabba. Nagyon macerás, és korai összeköltözésre is sarkallhat, annak minden hátrányával...
NEM!
És nem is azért mert meg kell küzdeni érte, de azért egy férfi érzékeltesse már, hogy érdekli a nő. Gyakorlatilag ki se teszi a lábát a városból, ettől aztán tuti nem fogod megbecsülve érezni magad, vagy azt érezni hogy na, ez a pasi igazán meg akar ismerni.
Nem vagy a felesége, én biztos nem utaznék első randira ennyit.
Ha éppen Bp-en jársz más ügyben, max jelzed neki, hogy össze tudtok futni, de csak ezért szerintem óriási hiba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!