Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felajánljam nőként, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajánljam nőként, hogy én utazok érte annyit első randira?

Figyelt kérdés
Messze lakunk egymástól (másfél óra kocsival), én vidéken, ő BP belvárosában. Elhívott randizni, de csak az időpontot beszéltük meg, a helyszínt még nem. Alapvetően annak a híve vagyok, első randira a férfi utazzon a nőhöz, de BP-en mégis csak több lehetőségünk van, és kinézem belőle, hogy ha rá bízom, kreatív programmal áll elő, szóval arra gondoltam, elvezetnék én BP-re. Ez nem hátrány? Ha a nőért nem kell úgy "megküzdeni"?
2022. okt. 30. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne lepidj meg, ha a kreatív programot a lakásán akarja letudni.
2022. okt. 30. 11:46
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Esetleg félúton, egyikőtöknek sem otthonos városban...
2022. okt. 30. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ketto kozott nagyváros, es akkor nincs baj. Mindkettotoknek új es nincs ez h o csak leugrik a sarokra te meg a vilag vegerolmesz kocsival.
2022. okt. 30. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
A tehén megy a bikához? Na mindegy, már azt sem értem, hogy minek olyannal kezdeni, aki ennyire messze lakik? Őszintén, van bármi esélye, hogy ebből lesz valami komoly?
2022. okt. 30. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer utaztam majdnem 200 km-t egy nőért. Hamar megtanultam, hogy első randiért ennyit utazni hülyeség. Én is a félúton találkozást javasolnám.
2022. okt. 30. 11:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

En nem is kezdenék olyannal aki messze van es ki tudja miert az ország távoli pontjain keres nőket magának.

Helybol off az összes ilyen

2022. okt. 30. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Valami gond lehet a pasival ha helyben nem kell senkinek 😆
2022. okt. 30. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Szintén vidéki nőként én nem tartom rossz ötletnek, Budapesten valóban több a lehetőség. Ha kb. félúton találtok egy jó helyet, az még jobb.

Azon viszont elgondolkodnék, hogy hová vezet(het) ez az egész. Ha csak valami laza, néhány alkalmas történet a cél, akkor jó, de én még egy hosszabb távú szexkapcsolatba sem mennék bele ilyen feltétellel, nemhogy valami komolyabba. Nagyon macerás, és korai összeköltözésre is sarkallhat, annak minden hátrányával...

2022. okt. 30. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Van értelme egy ilyen távkapcsolatnak???
2022. okt. 30. 12:36
 10/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

NEM!

És nem is azért mert meg kell küzdeni érte, de azért egy férfi érzékeltesse már, hogy érdekli a nő. Gyakorlatilag ki se teszi a lábát a városból, ettől aztán tuti nem fogod megbecsülve érezni magad, vagy azt érezni hogy na, ez a pasi igazán meg akar ismerni.

Nem vagy a felesége, én biztos nem utaznék első randira ennyit.

Ha éppen Bp-en jársz más ügyben, max jelzed neki, hogy össze tudtok futni, de csak ezért szerintem óriási hiba lenne.

2022. okt. 30. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!