Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi. Miként reagáltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisboltos kérdése:

Első randi. Miként reagáltok, ha a férfi felajánlja, hogy hazakísér titeket?

Figyelt kérdés

Számotokra tolakódó, közömbös, vagy kedves gesztus?

Ezen kívül, elfogadjátok vagy inkább nem?

Mindkét oldal véleménye érdekelne.

2015. okt. 8. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%

- Hazakísérhetlek?

- Meg meg!

2015. okt. 8. 23:41
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Kedves gesztus mindenképpen, de első randinál nem mutatnám meg hol lakok, legyen bármennyire is szimpatikus. :)
2015. okt. 8. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Engem hazakísérhet bárki, a két kutyám láttán hanyatthomlok menekülnek az emberek. :D Aki mégsem, azzal tudom, hogy érdemes tovább tervezni. :) Hiszem, hogy csak az fél, akinek rossz a lelkiismerete. (leszámítva azt, akinek kutyás konfliktusa volt) A blökik is megérzik, ha valaki rossz ember.
2015. okt. 9. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem figyelmes es kedves gesztus :) Elfogadnam az ajanlatot.

18/L

2015. okt. 9. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ha tudom kicsodamicsoda és jól sikerült a randi, akkor igen. Ha teljesen ismeretlen, és elsőre találkozunk, akkor nem valószínű.
2015. okt. 9. 01:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ez arra vonatkozott, hogy hagynám-e vagy elfogadnám... egyébként mindenképpen kedves gesztus (kivéve ha az egész randi arról szólt, hogy rám akar mászni és mondjuk nem szimpatizálok vele).
2015. okt. 9. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Szerintem ez elég helyzetfüggő is. Ami szerintem alap, hogy az ember úgy váljon el a másiktól, hogy biztonságban tudja. Egy estébe nyúló beszélgetés után az ember legalább a buszhoz elkíséri a lányt, de ebben az esetben a hazakísérést is helyénvalónak tartanám. Ugyanakkor megértem azt is, hogy egy első randi után a lány még nem ismer annyira, hogy mindenképp meg akarja mutatni, hol lakik, vagy hogy nem kívánt kérdéseket kapjon a családtól vagy a szomszédoktól, hogy ki volt az, aki hazakísérte.
2015. okt. 9. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Változó, hogy milyen érzést hoz.

Ha valaki csak elsőre szexet akar akkor tolakodó. Az ilyet nem engedem.

Ha valaki kedvességből, udvariasságból teszi akkor elfogadom. Ugyanakkor első randin csak az utcáig engedem, hogy kísérjen. Elmondom, hogy ebben az utcában lakom és szeretnék innentől kicsit egyedül hazasétálni. Még senki nem sértődött meg. Sőt, többeknek tetszett, hogy valamennyit engedtem megmutatni "magamból", de mégsem teljesen.. ráadásul elkerülöm vele a jajjpisilnikell lécci engedj fel jellegű kínos önmeghívásokat is.

2015. okt. 9. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nagy dolog!Örülnék neki.
2015. okt. 9. 13:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. okt. 9. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!