Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl magasak lennének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak lennének az elvárásaim ronda fejű csóró férfiként?

Figyelt kérdés

Szal, a helyzet az hogy nekem így nézne ki egy ideális barátnő : dögös, formás test, szép arc, csendes, intelligens, a világra nyitott, jó humorú, érdeklődő, kedves, nem hisztis.

Emellett legyen nálam fiatalabb.

Miért kéne leadnom az igényeimből ha én egy ilyen nővel érezném jól magamat?

F/31

2022. okt. 27. 13:23
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam anyázni,szóval most ezt nem anyukádra értem és nem is őt akarom bántani. Viszont,ahogy olvastam a kérdésed, egyből az jutott eszembe hogy "anyádnak a picsajat"😅 Tényleg ne haragudj,nem megbántani szeretnélek,de vicckategória vagy🤣
2022. okt. 29. 00:05
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva a többi kérdésedet felmerül bennem hogy mi lesz a következő? Hogy kecskével is kipróbálnád? Komolyan kérdezem.
2022. okt. 29. 04:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!