Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak lennének az elvárásaim ronda fejű csóró
férfiként?
Figyelt kérdés
Szal, a helyzet az hogy nekem így nézne ki egy ideális barátnő : dögös, formás test, szép arc, csendes, intelligens, a világra nyitott, jó humorú, érdeklődő, kedves, nem hisztis.
Emellett legyen nálam fiatalabb.
Miért kéne leadnom az igényeimből ha én egy ilyen nővel érezném jól magamat?
Nem vagy abban a helyzetben hogy elvárásaid legyenek. Nálad teljesen beakadt a lemez, nem haladsz sehova az életben semmilyen szinten. Évekkel ezelőtt is ugyanitt tartottál meg évek múlva is ugyanitt fogsz tartani, nincs benned akarat a fejlődésere, nincs benned eltökéltség, kitartás, csak egy puhapöcs vagy nem férfi. Egy ilyen alak a kutyának se kell nem hogy egy olyan nőnek akit elképzelsz magadnak.
2022. okt. 27. 15:29
22/42 anonim válasza:
Na de ti már láttátok a kérdezőt? Mutatott fotót? Valaki már írta hogy látta, azért kérdezem.
2022. okt. 27. 16:14
23/42 anonim válasza:
#22 Már vagy százszor, mutogatta már itt az arcképét meg a farkát is. Nála sokkal rondább férfiaknak is van párkapcsolata. Neki azért nincs mert beteg az agya. Már ami maradt belőle miután sikeresen elitta majd az egészet. De önigazolásokat keres arra hogy neki a külseje miatt nincs nője meg a nők túlzott elvárásai miatt. Mivel mint mondtam agyhalott ezért ha minden nap leírjuk neki hogy a személyisége a gond akkor is fel fogja tenni holnap meg holnapután is ugyanazokat a kérdéseket az oldalon.
2022. okt. 27. 16:28
24/42 anonim válasza:
"Miért kéne leadnom az igényeimből ha én egy ilyen nővel érezném jól magamat?"
Elmondom. Egy ilyen nő nem fog veled összejönni. Hogy miért is? Mert százszor különbet kaphat.
2022. okt. 27. 16:32
25/42 anonim válasza:
#22 Nem vesztettél sokat. Nekem küldött már képet, és tételesen le is írtam hogy mi a gond a külsejével. A végére azt hozta ki az egészből, hogy egy pénzéhes kva vagyok. :D
2022. okt. 27. 16:39
26/42 anonim válasza:
szerintem nem az igények a gondok se nőnél sem férfinál, csak hát az idő az telik és az idő bizony bebizonyítja kinek mi jár vagy sem.
2022. okt. 27. 16:49
27/42 anonim válasza:
#23 az alacsony fizetést mint másik magyarázatot kihagytad. :D
Egyébként múltkor kérdeztem tőle hogy marikaval a kisboltból aki ugyan ronda de kedves osszejonne e és azt mondta hogy igen, adna neki esélyt.
Ehhez képest meg most itt vannak az igényei.
Azért írtam hogy akkor döntse már el.
De hát a számára kínos kommentekre amire nem tud valamit frocsogni azokra nem válaszol.
2022. okt. 27. 20:11
28/42 anonim válasza:
Minek legyen a világra nyitott, ha úgyse akarsz soha menni sehova?
2022. okt. 27. 20:22
29/42 anonim válasza:
Balázs amúgy dagadt is és igénytelen. A fején látszik a masszív alkoholizmus.
2022. okt. 27. 20:24
30/42 anonim válasza:
Alkesz vagy, munkanélküli, a nővéred tart el, de közben itt szidod a nőket. Mégis akkor miért akarsz nőt? Miért nem prostizol? Ja, ahhoz pénz kéne, de csóró vagy. Kérj a tesodtol zsebpénzt 🤣🤣🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!