Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért van az nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az nagy általánosságban az hogy a normális, kedves srácokat nem veszitek komolyan?

Figyelt kérdés

Azokat a fiúkat meg egyből megszeretitek akik nem becsülnek meg titeket.

Mi ebben a logika?

2022. okt. 25. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ferfibol lehet normalisat kifogni, normalisbol sosem lesz ferfi.
2022. okt. 25. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Lányok, könyörgöm írjátok le milyen egy normális férfi. Hogy kell őt elképzelni? Annyira kíváncsi vagyok.
2022. okt. 25. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha ezt látod, azt jelenti, hogy felszínes libákra buksz és szelektív a látásod. Mert nem minden lány és nő ilyen, SŐT.
2022. okt. 25. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13 Azért azt be lehet látni hogy egyik nő számára se vonzó ha egy férfi úgy tekint rá mint egy celebre akiért megőrül. Egy nő se jönne össze egy rajongójával.
2022. okt. 25. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
14: igen, a túltolt, hajbókolós náyladzás véglet sem szimpatikus, de a "kedves" meg a "normális" nem ezt takarja egy értelmes ember szótárában.
2022. okt. 25. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Igen csak vannak férfiak akik ezt értik a kedves alatt, vagy csak nem elég határozottak, magabiztosak, és nem értik miért nem kellenek a nőknek. Ezért lehet itt annyi panaszkodó férfi/srác.
2022. okt. 25. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert általában aki nagyon normális, arról hamar kiderül, hogy csak megjátssza az egészet, de legalábbis nagyrészt rásegítéssel “normális”. Volt egy ilyen srác nem is régen, nagyon normálisnak tűnt, előadta, hogy ő mennyire nem szokott és nem is tud csajozni, mennyire oda van értem és hogy milyen fontos vagyok számára, aztán szépen sorra derültek ki a dolgai: tinderezés, más lányokkal egy ágyban alvás, ráadásul az exe sem volt közömbös számára. Na kössz, az ilyen normálisokból inkább nem kérek, szépen kiadtam az útját.
2022. okt. 25. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Messzirol latszik, hogy a "normalis" megjatssza magat. Mint amikor odamegy hozzad egy cigany valamit kunyizni es tolja a tuludvarias zaklato kerdest.
2022. okt. 27. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!