Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy néz ki nálatok a rajtengedély, amikor már van esélye egy férfinak nálatok?
Milyen elvárásoknak kell megfelelni?
F/31
"2. Jöjjünk ki személyiségre is, lehetőség szerint ő ne legyen velem kompetitív, mert én nagyon az vagyok"
Ez aztán minden férfi álma :D Nem elég, hogy saját munkájában, a nem otthon töltött idejében küzdenie kell mindenkivel és mindig résen kell lennie, még otthon is egy versengő feleség/barátnő várja.
Az én véleményem szerint ennek a listának pár pontja önellentmondó.
Legyen ambíciózus, tanuljon, tanítson, de otthon meg rendelje magát alád? Ilyen nemhogy férfi, de úgy általánosságban ember nem nagyon létezik. Aki törekvő, az azért törekvő, és azért sikeres, mert erős benne a versenyszellem, agresszívabb. Ez alapvető személyiségjegy, szóval nem fogja tudni lerakni a küszöb előtt, hogy otthon meg mindenre rábólintson, amit mondasz neki.
Vagy rosszul értettem valamit?
Amúgy a férjemnél az van, hogy nagyon erős belső motivációja van a fejlődésre, nem külső.
Szóval nem velem versenyzik, hanem magával, így nem lesz mondjuk féltékeny, ha előléptetnek vagy magasabb a fizum, hanem örül neki.
- arcra tetsszen
- éljen Bp-n vagy tervezzen felköltözni (én nem fogok innen elköltözni és hosszú távon távkapcsolatot sem akarok)
- viszonylag művelt, olvasott, tájékozott; intelligens, nyitott
- kulturált és illemtudó (ne legyen vele kínos kultúrhelyen megjelenni)
- nem egy hajbókolós talpnyaló, nem is megszólalni nem merő szobanövény - nem bunkó, de határozott
- nem hímsoviniszta
- nem a családja irányítja, és nem ugrik nekik füttyre mindenkor, ha már van párja
- igényes, ápolt
- normális pénzügyi kultúrája van (nem máson élősködik / mással tartatja ki magát, nem évek óta munkanélküli vagy segélyen élő)
- korban hozzám illik
- józan életű, szenvedélybetegségtől mentes (az nem gond, ha néha kulturáltan alkoholt fogyaszt, de függő ne legyen)
- ne dohányozzon (nem bírom a szagát, ez van)
- kompromisszumkész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!