Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Hogy néz ki nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy néz ki nálatok a rajtengedély, amikor már van esélye egy férfinak nálatok?

Figyelt kérdés

Milyen elvárásoknak kell megfelelni?

F/31

2022. okt. 24. 00:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Legalább 180, de lehetőleg 190 cm magas, sötét hajú, kék szemű, ki van gyúrva, szakállas vagy borostás, de szőrtelen felsőtestű, nagyfarkú, drága lakása és autója van, sok pénzt költ a nőre már az első randin. Ez lenne az őszinte válasz.
2022. okt. 24. 07:57
 12/26 anonim ***** válasza:

"2. Jöjjünk ki személyiségre is, lehetőség szerint ő ne legyen velem kompetitív, mert én nagyon az vagyok"

Ez aztán minden férfi álma :D Nem elég, hogy saját munkájában, a nem otthon töltött idejében küzdenie kell mindenkivel és mindig résen kell lennie, még otthon is egy versengő feleség/barátnő várja.

Az én véleményem szerint ennek a listának pár pontja önellentmondó.

Legyen ambíciózus, tanuljon, tanítson, de otthon meg rendelje magát alád? Ilyen nemhogy férfi, de úgy általánosságban ember nem nagyon létezik. Aki törekvő, az azért törekvő, és azért sikeres, mert erős benne a versenyszellem, agresszívabb. Ez alapvető személyiségjegy, szóval nem fogja tudni lerakni a küszöb előtt, hogy otthon meg mindenre rábólintson, amit mondasz neki.

Vagy rosszul értettem valamit?

2022. okt. 24. 08:36
 13/26 anonim ***** válasza:
#12 :) Velem ne legyen kompetitív, másokkal lehet
2022. okt. 24. 09:32
 14/26 anonim ***** válasza:

Amúgy a férjemnél az van, hogy nagyon erős belső motivációja van a fejlődésre, nem külső.

Szóval nem velem versenyzik, hanem magával, így nem lesz mondjuk féltékeny, ha előléptetnek vagy magasabb a fizum, hanem örül neki.

2022. okt. 24. 09:34
 15/26 anonim ***** válasza:

- arcra tetsszen

- éljen Bp-n vagy tervezzen felköltözni (én nem fogok innen elköltözni és hosszú távon távkapcsolatot sem akarok)

- viszonylag művelt, olvasott, tájékozott; intelligens, nyitott

- kulturált és illemtudó (ne legyen vele kínos kultúrhelyen megjelenni)

- nem egy hajbókolós talpnyaló, nem is megszólalni nem merő szobanövény - nem bunkó, de határozott

- nem hímsoviniszta

- nem a családja irányítja, és nem ugrik nekik füttyre mindenkor, ha már van párja

- igényes, ápolt

- normális pénzügyi kultúrája van (nem máson élősködik / mással tartatja ki magát, nem évek óta munkanélküli vagy segélyen élő)

- korban hozzám illik

- józan életű, szenvedélybetegségtől mentes (az nem gond, ha néha kulturáltan alkoholt fogyaszt, de függő ne legyen)

- ne dohányozzon (nem bírom a szagát, ez van)

- kompromisszumkész

2022. okt. 24. 11:02
 16/26 anonim ***** válasza:
a 7-es válaszoló leírta annak a férfinak a jellemzését aki garantáltan csak egy szolga lehet a kapcsolatban a nő uralma alatt
2022. okt. 24. 12:54
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
#16 Legalább nem bánkódsz miatta, hogy nincs ilyen barátnőd. Ez is valami :)
2022. okt. 24. 13:10
 18/26 anonim ***** válasza:
16: 7-es válaszoló vagyok. Abban a kommentben magamat írtam le, egy az egyben. Magyarul ennek a férfi verzióját keresem párkapcsolatban. Tehát azt mondod, hogy egy ilyen ember, mint én csak szolga lehet egy párkapcsolatban? Melyik rész is zavart téged? Például, hogy gondoskodik magáról (ahogy én)? Vagy nem homofób (ahogy én)? Vagy fontos neki, hogy vele egyenrangú legyen a párja (ahogy nekem)? Melyik része a mondandómnak utal szolgalelkűségre? Mint mondtam csak olyat keresek, amit én is nyújtok.
2022. okt. 24. 16:24
 19/26 anonim ***** válasza:
18: az a baj h az írásodról lejön h tele vagy kisebbrendűségi komplexussal és szted ez normális. Sorolod h milyen NE legyen. Negativ vagy és olyasmiket sorolsz fel, amik egy tipikus férfigyűlölő nő jellemzői. Támogatólag álljon minden rázós dolgodhoz, na pl ezért is szolga-szerep. Abortusz, gratulálok h így inditasz egy kapcsolatban. Minek is akarna veled bárki kapcsolatot ezek után?
2022. okt. 25. 12:07
 20/26 anonim ***** válasza:
74%
19: nem tudtam, hogy szolga lennék. Ahogy mondtam, magamat fogalmaztam meg férfi verzióban. Az abortusz támogatása pedig olyan alapelvárás, mint hogy ne igyon, ne drogozzon. Nyilván nem ezzel indítok első randin, de ha véletlenül kiderül, hogy abortusz ellenes onnantól nincs dolgunk egymással. "minek is akarna veled bárki kapcsolatot", sokan. Te is akarnál, ha látnád, hogy nézek ki. Mert az olyan hímsovinisztáknak, mint te a külső mindig sokkal többet számít, mint bármi más. De úgy pattintanálak le, hogy az fájna.
2022. okt. 25. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!