Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a magas, jó kiállású, férfias arcvonásokkal rendelkező férfi nemű heterosexuális embereknek a nőkkel való ismerkedés?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 10:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%
Nevetséges nőgyűlölő vagy! Látatlanban, ismeretlenül csak találgatni lehet, de én azt látom férfinél, nőnél is, hogyha valaki nem néz ki szarul, de hosszabb ideje vagy akár egész életében sikertelen, randiig is alig jut el, akkor ált. az illető személyiségével van probléma. Írásokon keresztül se vagy szimpi, csak mondom, és nem szívesen ismerkednék veled. Biszex vagyok, nőből se kéne megkeseredett, férfigyűlölő, negatív személyiség.
2022. okt. 21. 12:39
 22/29 A kérdező kommentje:

és van olyan szép nő aki férfigyűlölő?

és vajon őt is úton útfélen ekézik vagy ő érinthetetlen?

2022. okt. 21. 12:47
 23/29 anonim ***** válasza:

A kérdező valami Chados incel lehet.

"Nem az én hibám , semmi felelősségem , nincs közöm ahhoz hogy hogyan viszonyulnak hozzám, bruhuhu "

2022. okt. 21. 13:01
 24/29 A kérdező kommentje:
ezt a nők szokták hangoztatni
2022. okt. 21. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

hűha kérdező...te mindenkinél okosabbnak gondolod magad a válaszaid alapján...

Olyannak tűnsz mint az itt lévő incelek és mellette kissé hangos is.

Szerintem egy pszichiáterrel kellene beszélgetned....

2022. okt. 21. 13:16
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem azért, mert lelkileg és érzelmileg szar családból származom, édesapám egy öngyűlölő lusta életképtelen proli alkoholista és az ő apai mintáját látva nőttem fel. 5-10 évet elvett a felnőtt életemből csak az, hogy ne olyan legyek, mint ő. Hiába vagyok jóképű és magas, ha felnőtt életem egy jó részében szociális szorongástól, önbizalomhiánytól szenvedtem.
2022. nov. 4. 19:39
 27/29 A kérdező kommentje:

es ha jol nezel ki akk ez hol erdekel?

a lanyok igy is rad fognak maszni

2022. nov. 4. 22:44
 28/29 anonim ***** válasza:

Egyrészt sok lánynak így se tetszettem, mivel nem hoztam ki magamból a maximumot. Mert igénytelenségben nőttem fel így én is igénytelen voltam. Turkálós, kínais ruhákban jártam, hetente egyszer mostam hajat, sovány voltam, pattanásos voltam. Volt még egy csomó másik igénytelen szokásom, most nem sorolnám fel őket, de rengeteg volt, amik nem vonzóak a nőknek.

Mivel nem szerettem saját magamat, ezért másokat is nehéz volt szeretnem. Milliószor megtörtént, hogy oda se mertem menni a lányokhoz, mert egyszerűen nem hittem el, hogy én tetszhetek egy lánynak, vagy pláne engem szerethet egy lány. Vagy amelyik még így is akart beszélgetni velem, ott annyira de annyira látszott az önbizalomhiány rajtam, hogy az egyszerűen nem tett vonzóvá a nőknek és otthagytak ismerkedéskor.

2022. nov. 5. 08:34
 29/29 A kérdező kommentje:
oké akkor most képzeld el hogy nem nézel ki jól és úgy kell összerakni magad
2022. nov. 5. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!