Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan miért is nehéz a magas, jó kiállású, férfias arcvonásokkal rendelkező férfi nemű heterosexuális embereknek a nőkkel való ismerkedés?
és van olyan szép nő aki férfigyűlölő?
és vajon őt is úton útfélen ekézik vagy ő érinthetetlen?
A kérdező valami Chados incel lehet.
"Nem az én hibám , semmi felelősségem , nincs közöm ahhoz hogy hogyan viszonyulnak hozzám, bruhuhu "
hűha kérdező...te mindenkinél okosabbnak gondolod magad a válaszaid alapján...
Olyannak tűnsz mint az itt lévő incelek és mellette kissé hangos is.
Szerintem egy pszichiáterrel kellene beszélgetned....
es ha jol nezel ki akk ez hol erdekel?
a lanyok igy is rad fognak maszni
Egyrészt sok lánynak így se tetszettem, mivel nem hoztam ki magamból a maximumot. Mert igénytelenségben nőttem fel így én is igénytelen voltam. Turkálós, kínais ruhákban jártam, hetente egyszer mostam hajat, sovány voltam, pattanásos voltam. Volt még egy csomó másik igénytelen szokásom, most nem sorolnám fel őket, de rengeteg volt, amik nem vonzóak a nőknek.
Mivel nem szerettem saját magamat, ezért másokat is nehéz volt szeretnem. Milliószor megtörtént, hogy oda se mertem menni a lányokhoz, mert egyszerűen nem hittem el, hogy én tetszhetek egy lánynak, vagy pláne engem szerethet egy lány. Vagy amelyik még így is akart beszélgetni velem, ott annyira de annyira látszott az önbizalomhiány rajtam, hogy az egyszerűen nem tett vonzóvá a nőknek és otthagytak ismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!