Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az a max kor amíg még elnézed egy fiúnak azt hogy még nem rutinos az ismerkedésben, kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Félek mert nekem sosem volt barátnőm és már nem vagyok annyira fiatal (26).
Ha szimpatikus és tetszik és szerethető ember akkor el tudod nézni a bénázást?
Ilyenkor amúgy sajnálod a srcácot? Meg gondolkozol azon hogy mi lehet az oka?
2022. okt. 17. 17:11
1/4 anonim válasza:
26 éves vagyok szintén. 8 éves kapcsolatból léptem ki nem rég. Kérdés, hogy mit jelent a bénázás. Ha akadozik a kapcsolattartás, ha folyton bizonytalankodik a pasi, elnézést kér tulajdonképp azért is, ha levegőt vesz, mindenben rám hagyatkozni, vagy úgy érzem, ő se tudja mit akar, akkor hamar vége lesz az ismerkedésnek. Ha magabiztos, kiforrott személyiség, akire úgy érzem lehet építeni, akkor adnék egy esélyt a dolognak. A szex terén meg úgyis össze kell szokni. Szóval az a része nem zavarna, amennyiben úgy látom, hogy az értékrendünk azonos.
2/4 anonim válasza:
Ha szimpatikus, tetszik és kedvelem, akkor nem zavar. Ahogyan az előttem író írta, szexben úgyis össze kell szokni. Én nőként 24 évesen vesztettem el, nem zavarta a partneremet. Normális esetben ez fordított esetben sem porbléma.
30 felett maximum elgondolkoznék, hogy vajon miért nem rutinos? Vagy mi gátolta? De mondom, csak elgondolkoznék, nem zárna ki semmit. A 26 meg oké, hogy nem szokványos, de nem is vészes.
34/nő
(Férjnél vagyok)
3/4 anonim válasza:
Ha boldog lennék vele, ha megmozgatna igazán, mint férfi, akkor áthidalnánk. Volt ilyen kapcsolatom egyébként 30 éves férfival.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy a nem rutinosság hogy nyilvánul meg. Kis mértékű bénázást én simán elfogadok akár idősebb férfitól is, de azt nem, ha ez abban nyilvánul meg, hogy védekezési mechanizmusként bunkóskodik vagy két épkézláb mondatot nem tud elmondani nyökögés nélkül... illetve azt nem szeretem még, amikor azt próbálja "jaj, hát nincs tapasztalatom nőkkel" jeligével eltussolni, hogy olyan alapvető illemszabályokat nem ismer, amiket már régen, max. tinédzser korban illett volna megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!