Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy új kapcsolat alakulásakor mikor gondoljátok a nőről, hogy túlságosan "tapad"?
Milyen dolgokat tesz egy nő, amit már soknak éreztek? Amikor úgy érzitek, hogy megfojt.
Mindenképp a randizós korszakra értem, amikor már találkoztatok, rendszeresen beszéltek de még csak alakulnak a dolgok.
Amikor minden nap, vagy akár nap közben többször is hívogat, holott nem mindig van időm vele foglalkozni, hiszen dolgozni is kell valamikor.
37/F
Az írogatással az a mázli, hogy ha dolgom van, akkor kikapcsolom a netet a telefonon, és nem tud zavarni. Már ha nem SMS-ekkel bombáz... Az viszont már nem jó, ha szóvá teszi, és nem képes megérteni, hogy munkaidőben nem feltétlen fogok tudni válaszolni, és még zavar is.
Ha megérti, és nem problémázik rajta, akkor oké.
Egyébként nem oké. #1 voltam.
Értem, akkor az írogatás még nem tartozik a zavaró dolgokba. Ha másnak van hozzáfűznivalója, persze szívesen olvasom.
Egyéb jelek? Ha például hamar be szeretne mutatni barátoknak, szülőknek? Esetleg túl sokszor akar találkozni, ő dobja fel a következő randit?
Semmit!
A kérdés az, hogy érdekled-e. Ha igen, imádni fogja, ha nem akkor idegesíted. De ehhez neked mi közöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!