Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs túl az exén, ezért nemet mondtam neki, de most megbántam(?)!
Van valaki, akit kb 1 hónapja ismerek. Ezidő alatt érzelmileg nagyon közel kerültem hozzá, mert éjjel-nappal beszéltünk, le is feküdtünk már többször, egyszóval minden rendben lenne köztünk, ha túl lenne végre az exén. Már féléve szakítottak, viszont a csaj volt a nagy szerelem, akivel 3 évig együtt voltak és nem tudja elengedni (ezt ő is bevallotta), ráadásul az exe elkezdett neki írogatni, hogy találkozzanak, beszéljék meg a dolgokat stb. Ezeket nekem elmondta, elvileg találkozni sem akar vele, mégis azt mondta, hogy össze van zavarodva és nem tudja mit akar (engem is beleértve), úgyhogy azt mondtam neki, hogy megkönnyítem a döntést és félreállok a képből. Logikusan, az eszemre hallgatva ez volt a jó döntés, mert sajnos az exe állandóan téma volt köztünk, nagyon sokszor felhozta, úgyhogy már zavart a dolog az utóbbi időben. A szívem viszont nagyon felé húz, mert elkezdtem megszeretni, úgyhogy attól tartok, hogy rossz döntést hoztam, amikor megszakítottam vele a kapcsolatot.
Esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek? Írjak rá és mondjam meg, hogy átgondoltam és sajnálom, mégis szeretnék tőle valamit?
Szeretnél egy ex árnyékában élni?
Ha túl lenne rajta úgy igazából, akkor nem beszélne róla, és csak veled foglalkozna. Hogy tud neki írogatni az exe? Miért nem tiltja le?
Egyértelműen azért, mert NEM akarja, nincs még túl rajta.
Szerintem jó döntést hoztál, így nem leszel "ha ló nincs, jó a szamár is"verzióban a "szamár". Legalább van tartásod.
Ha biztosan te kellenél neki akkor teperne érted, és jelezné hogy csak te kellesz...
Én is voltam egyszer régen hasonló szituációban. Utólag inkább azt sajnálom hogy miért nem álltam fel hamarabb és mondtam azt hogy nekem ez nem kell. Ha egy hónapja ismered és sokszor téma az exe köztetek Akkor az úgy hangzik hogy inkább lelki szemetesnek használ mintsem partnernek.
Ha nincs túl rajta felesleges erőltetni mert ha még véletlenül össze is jönnétek akkor tuti hogy szakíto ok lenne.
Hát ezt ne bánd. A legjobbat tetted, volt méltóságod, büszkeséged, senkinek nem kellene egy másik ember árnyékába élnie.
Semmiképp ne keresd te. Ha ő sem keres, már döntött. Nem kell ez a hercehurca.
"Ezeket nekem elmondta, elvileg találkozni sem akar vele, mégis azt mondta, hogy össze van zavarodva és nem tudja mit akar (engem is beleértve), úgyhogy azt mondtam neki, hogy megkönnyítem a döntést és félreállok a képből."
Jól döntöttél. Ha meg írna véletlenül, akkor sem érdemes vele foglalkozni.
"Esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek? Írjak rá és mondjam meg, hogy átgondoltam és sajnálom, mégis szeretnék tőle valamit?"
Semmi esetre sem. Szerinted, ha egyszer eljátszotta ezt, akkor többet nem játszaná el??
Gondold el, ráírnál és valahogy folytatódna köztetek a dolog, erre egyik nap bejelentené, hogy az exével újra kezdték.... Örülj neki, hogy most az elején kiderült ez a dolog. Nem kell belebonyolódni ilyenbe. Engedd el ezt a sztorit. Majd találsz olyat, akinek te leszel az első, nem csak egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!