Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác kb egy éve randira szeretett volna hívni de nemet mondtam rá, akkor gáz beszélni vele hogy megbántam és mégis megismerném szívesen? (többi lent)
Gondoltam hogy valaki ebbe is beleköt :D
Első, köszönöm a választ, végülis tényleg nem olyan amiért feltétlen bocsánatot kéne kérni de mégis olyan kínosnak érzem.
Kedves második, pont ezt írtam hogy pont nem a nincs ló jó a szamár is dologról van szó, mert mióta beszéltünk pár szót, agyaltam a srácon csak még épp abban voltunk az akkori párommal hogy megoldjuk a dolgainkat. De szívem szerint akkor is elmentem volna a randira, csak egy 2 éves párkapcsolatban pont egy ilyen helyzetben nem akartam akkora tuskó lenni, hogy közlöm vele hogy bocs de megismertem valakit szia. Viszont azóta sem tudok nem gondolni rá, és RÁ, nem a pénzére amiről amúgy meg semmit nem tudok hogy milyen anyagi helyzetben van és őszintén nem is ez érdekel. Van munkám az egyetem mellett, fizetem az albérletet, köszönöm szépen de nem kell senkinek a pénze. De azért ez a szokásos költözködés kellett valakinek :D
2, 4:
Mi van kis csako irigy vagy mi, mert teged a borsodivankai pedofil pap se hiv randira? En is frusztralt lennek.
Amugy nincs ebben semmi rossz, szerintem ne parazz ra tulzottan, csak kezdemenyezz. Teljesen erthetoen es korrekten reagaltal akkor.
Lehet, hogy becsajozott, de lehet, hogy már szakított is. Szerintem egy próbát megér. Adjál egy esélyt a dolognak.
Hajrá:)
(Amúgy mi is így jöttünk össze a férjemmel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!