Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác kb egy éve randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác kb egy éve randira szeretett volna hívni de nemet mondtam rá, akkor gáz beszélni vele hogy megbántam és mégis megismerném szívesen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy kávézóban talált meg egy srác és nagyon kedves volt, randira szerett volna hívni de volt barátom. Viszont azóta már nincs és a lényeg hogy igazából az a nap óta agyalok a dolgon mert nagyon szimpi volt, úgy "megfogott" amennyit akkor megismertem belőle. És ez is valahol az oka volt a szakításnak, csak nem vagyok az a fajta aki még benne van a kapcsolatban de elkezd randizni mert nem érzi olyan jól magát, inkább megpróbáltuk javítani de nem ment. Szerintetek nagyon kínos lenne írni ennek a srácnak? Meg hogy lehetne ezt megfogalmazni hogy ne ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" jellegű legyen mert még véletlenül sem erről van szó? 22 vagyok, ő pedig 24 ha ez fontos infó

2020. febr. 12. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát mindenképpen megér! :-)))
2020. febr. 12. 18:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:) Mindenképp írok akkor neki, végülis egy próbát tényleg megér
2020. febr. 12. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:

És a többi érdeklődővel mi van?

"És ez is valahol az oka volt a szakításnak,"- Ez biztos,hogy nem volt oka a szakításnak. Ha férfi-nő között dúl a love, akkor oda harmadik fél nem férkőzhet be.

A kérdésre visszatérve, persze meg lehet próbálni fölkeresni, sőt nőknek csak bátorságpróba kérdése.Viszont erősen függesz a barátnőid és mások véleményétől. (mert ha lenne kellő önértékelésed nem kérdezgetnél másokat arról,hogy mi a helyes)

Egy ilyen újra fölkeresésnél, vagy mosolyogva mond neked nemet,vagy diplomatikusan küld el téged, és esetleg utána mondja majd,hogy : na jó mégis megpróbálhatjuk,de akkor az ő szabályai szerint kezditek. Viszont semmikép ne számíts arra ,hogy a nyakadba borul majd hogy elmondhassa mennyire várta már ezt,de ha mégis így tesz akkor nem őszinte.

2020. febr. 13. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!