Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miért csinálja ezt a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért csinálja ezt a srác?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, akivel rengeteget beszéltünk online, majd volt három nagyszerű randink, egyszer együtt is aludtunk (szex nélkül). Teljesen odavolt, többször is elmondta mennyire tetszem neki, és én is nagyon megkedveltem, és őszintén nagyon nagyon vonzódom is hozzá. Ezek után a semmiből közölte, hogy minden nagyon jó velem, de mégis legyünk barátok. Nem tudja megmondani miért. Azóta kétszer is találkoztunk, olyan volt mint először, nagyon jó volt vele, de miután elváltunk megint rákezdett erre a barátkozós szövegre.

Szerintetek? Volt valakinek hasonló élménye?

2019. jan. 20. 15:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Ott valami nem stimmel a srácnál. Normális fickó aki jó csaj és kapható, azt meg akarja dugni.
2019. jan. 20. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Azt hitte, hogy amikor együtt alszotok, lesz szex is. Csalódott.
2019. jan. 20. 15:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van másik csaj
2019. jan. 20. 15:04
 4/14 A kérdező kommentje:
AZ első randin még nem szerettem volna, de tisztában van vele, hogy hamarosan úgyis megtörténne.
2019. jan. 20. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Önbizalomhiányos, lehet nincs meg feléd a bizalma.
2019. jan. 20. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Egy normális srac nem is hagyta vplna szex nelkul aludjatok, nyomult volna
2019. jan. 20. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Gyakori jelenség. Pasi egyszerre két nővel ismerkedik, nem tud dönteni.
2019. jan. 20. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ja, másik csaj. Hozzá jobban vonzódik és meg is dugná. Nem lesz ez barátság sem, nyugi.
2019. jan. 20. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Jobban megismert, és rájött, hogy nem vagy barátnőnek, feleségnek való.
2019. jan. 20. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Lényegtelen, csak felejtsd el őt
2019. jan. 20. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!