Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miért csinálja ezt a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért csinálja ezt a srác?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, akivel rengeteget beszéltünk online, majd volt három nagyszerű randink, egyszer együtt is aludtunk (szex nélkül). Teljesen odavolt, többször is elmondta mennyire tetszem neki, és én is nagyon megkedveltem, és őszintén nagyon nagyon vonzódom is hozzá. Ezek után a semmiből közölte, hogy minden nagyon jó velem, de mégis legyünk barátok. Nem tudja megmondani miért. Azóta kétszer is találkoztunk, olyan volt mint először, nagyon jó volt vele, de miután elváltunk megint rákezdett erre a barátkozós szövegre.

Szerintetek? Volt valakinek hasonló élménye?

2019. jan. 20. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább nem akarja megmondani, miért. Vaj van a füle mögött, vagy csak nem fogtad meg. A miértje nem is számít-csak engedd el!
2019. jan. 20. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Másik csaj, ez egyérterlmű. Más esetbe nem mond ilyen bullshitet férfi, csak a nőknél lehet más isd.
2019. jan. 20. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez tortent kb. 1 honappal ezelott. Randizgattunk.. 4-ik alkalommal felmentem hozza. Nem akartam meg lefekudni vele csak keso volt mondta aludjak ott gondoltam miert ne ugyis jo lenne osszebujva aludni hiszen regen nem kuckoztam ossze senkivel. Simogatott csokoloztunk de nem tortent semmi tobb mert mondtam hogy meg korai akkor viszont bevagta hogy nem mindegy hogy mikor tortenik meg ha minden jol mukodik koztunk.. en nem szerettem volna meg nem tudom miert igy nem tortent semmi. Masnap megreggeliztunk es hazavitt. Utana meg megirta nekem az elbocsato szep uzenetet hogy ugy erzi megsem teljes az egesz es nem akar jobban belefolyni. Nem kerdeztem meg az okat a mai napig nem tudom hogy mi volt a baja. Mert normalis ferfi orulne annak ha nem elkapkodja az ember hanem engedi hogy kialakuljanak az erzesek hiszen vallotta hogy komoly kapcsolatot akar. Bar pont ez hogy nem tudott varni nekem azt bizonyitja hogy csak szexre ment.
2019. jan. 20. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
13-as te olyan buta konklúziót vontál le végül, hogy az agyam eldobom. Ha csak szexre ment volna, akkor pont hogy kivárta volna még azt az 1-2 hetet amíg odaadod magad. A valóság az, hogy pontosan nem csak az ágyad volt a célja.
2019. jan. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!