Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a magas, jó kiállású, férfias arcvonásokkal rendelkező férfi nemű heterosexuális embereknek a nőkkel való ismerkedés?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 10:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

hát figyi, mivel vannak IGÉNYEID mert gondolom nem mennél el túlsúlyos ronda lányokkal, akik a SZINTEDEN vannak ezért ne sirjon a szád úgymond

már ha egyszer úgyis lusta vagy plasztikai mütétre megkeresni a pénzt vagy milliárdossá válni, hogy meg tudd teremteni valamilyn formában azt amitől a nőknek jobbá teheted az életét. Már ha ki el tudod érni egyáltalán hogy tőled akarják, hogy jobbá tedd az életüket, ugyanis nekik jobbnál jobb választásaik vannak

NeMDE?

szóval az egész a TE hibád! és szégyelld magad

2022. okt. 21. 11:28
 12/29 anonim ***** válasza:

Ha jobban meggondolom, érezhető egy ellenséges hozzáállás, egyfajta előítélet, ami tud önbeteljesítő jóslatként is működni. Ez az"úgysem vesz majd észre", "ez is biztos csak a száját húzgálja majd, kapja be", ami akár élőben a kisugárzást is tönkreteheti, vagy feszültté tehet téged, és a másikat is. Aztán úgy már döcögősebb a beszélgetés, és a folytatás is elmaradhat.

Aki kellemes társaság, és ápolt, de a fentiekhez képest átlagos

megjelenésű, nekem az is teljesen rendben van.

Az érme másik oldala a nő önértékelése, önbizalma. Vagyis aki már annyira jó pasi, hogy "félisten-kategória" (amiatt, mert még kedves, értelmes, érzékeny, van humora, stb. is ) amellett lehet, hogy a nők kezdenek el szorongani, és végül emiatt nem működik a dolog.

Nem tudjuk, hogy a kérdezőre ezek közül melyik igaz.

2022. okt. 21. 11:28
 13/29 A kérdező kommentje:

hát a kérdező ez esetben alacsony, nem sportos, 33 éves létére nézik 25-nek, de sokszor elkérik a személyit

emelett csapott vállú, és a mozgása egy 12 éves kissrácé

és hát elég nehéz igy a nőknek megfelelni, és hiába esküsznek rá hogy én is jól nézek ki és hasonlók, MEGÉRTEM....persze hogy akinek jó vagyok annak én is jól nézek ki, de hogy kiknek kellek az egy más téma

Persze nekem is volt szerencsém és voltam már rendes nőies kinézetű csinosnak mondható nőkkel, de az más téma hogy az elmúlt 10 évem szabadidejének 70-80%-a ezen lehetőségek felkutatására lett elpazarolva

mások meg az erőbefektetés töredéke árán is sokkal szebb nőknek kellenek

2022. okt. 21. 11:33
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát márpedig tuti van bennetek hiba...
2022. okt. 21. 11:39
 15/29 A kérdező kommentje:

teljesen LOGIKUS

hiszen a NŐ nem lehet hibás és felelős!

következésképpen a világ és a disznó férfiak!

2022. okt. 21. 11:43
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen a NŐ nem lehet hibás és felelős!"

Senki nem hibás vagy felelős, mert azt választja, akit éppen választ. Akkor sem, ha ez a valaki nem te vagy, akit választott.

És tuti van nyomosoka a dolognak, mert egy kivül-belül rendben lévő pasi tud ismerkedni.

2022. okt. 21. 11:49
 17/29 A kérdező kommentje:

de még azért rá is haragudnak a nők ha ez a rendben lévő és kívánatos pasi azt mondja hogy bocsi de nem kellesz

onnantól már ő is egy gyökérként van számontartva és nnyomjátok neki a passziv aggressziv dumát, de miért is? Mert el merészelt utasítani egy kifinomult nőt? Nem tudja mit hagyott ki! Rossz az izlése! És egyéb kegyes hazugságok;)

2022. okt. 21. 11:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi...? :)

Kérdező, leírtad, hogy te nem olyan vagy, amilyen pasiról a kérdést kiírtad, vagyis ez egy elméleti probléma, de már ott tartasz a kiindulási ponthoz képest (a "jópasiknak" nehéz a nőkkel való ismerkedés - szerintem ez nincs így), hogy ha a "jópasi" visszautasít egy nőt, akkor a nők utána sértődötten és igazságtalanul reagálnak. (?) És...? Mi az összefüggés, és mire is akarsz tulajdonképpen választ kapni? Vagy valódi kérdés nincs, csak provokálni szeretnéd az embereket, mert kell valami ürügy ahhoz, hogy fröcsögni lehessen a nőkre?

2022. okt. 21. 12:05
 19/29 A kérdező kommentje:

nekem csak az a megdöbbentő hogy a "miért nehéz az ismerkedés a nőknek" jellegü kérdésre MERŐBEN más jellegü válaszok jönnek.

ott sosem kérdőjelezte meg bárki hogy a nők esetleg rosszul csinálnak valamit

de ha a férfiakról van szó akkor mindig az jön hogy a pasik nem jól csinálják a dolgokat

HÁT MI EZ?

2022. okt. 21. 12:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérlek a híres, mindenki által ismert GyK-paradoxon. Mi más. :)

Nem teljesen mindegy, a nőknek miért nehéz ismerkedni? Az legyen a mi bajunk, próbáljuk megoldani ahogy a helyzetünk és képességeink engedik. Jó lenne, ha a férfiak is arra koncentrálnának, ami számukra jobbá tehetné a helyzetet. Tudjuk, hogy szerintetek értelmezhetetlen a gondolkodásunk és a viselkedésünk, ti meg tudjátok, hogy nem értjük, mit nem lehet ezen érteni, de most emiatt itt őrjöngeni caps lock-kal péntek délután, hát talán kissé túlzás. :)

2022. okt. 21. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!