Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelenthet egy férfinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet egy férfinál?

Figyelt kérdés

Ritkán tudunk találkozni, mert ő külföldön él, így kb 3-5 havonta tudunk összehozni egy találkozást.

Szeret velem találkozni, ilyenkor nagyon érdeklődő, beszédes, programokat ajánlj, meghív ebédelni, kirándulni, mielőtt találkozunk alig várja már, hogy lásson.

De! Amikor épp nem találkozunk, akkor sosem ír nekem, csak amikor már tudjuk a legközelebbi találkozás időpontját, ami közeleg.

Miért lehet ez? Eleinte írt néha két tali között is, de aztán szinte már egyáltalán nem. Rákérdeztem, hogy nem szeret e írkálni, azt mondta, hogy attól függ, milyen a kedve. Azt ugyan mondta, hogy mostanában elég depis, (még a legutolsó találkozásunk előtt) de ennyire, hogy már szinte nem is ír? A legutolsó találkozásunk tök jó volt, a "depi" ellenére is.

Szerintetek?

2022. okt. 19. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem akar mindent elmondani, hogy majd személyesen is legyen miről beszélni
2022. okt. 19. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

Itthonra tart magának egy szimpla partnert extrákkal. Abba belefér minden, kirándulás, étterem, buli, stb, bármi. Ennyi a kapcsolatotok, nem több.

Neki kint van egy másik magánélete. Ott is van nője, lehet, együtt él valakivel, azért sem írkál.

Közben nem jelentkezik, mert laza a ti kapcsolatotok, nincs mélysége.

Engedd el.

2022. okt. 19. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Ez itthon is így lenne: néha, 2-3 hetente felhívna, vacsora, szex, aztán eltűnne. Most a távolság nagyobb, negyedévenként kintről csinálja ugyanazt.

Nincs mondanivalója. Mikor hazajön szabadságra, itt vagy neki te szeretőnek . Ennyi.

Erre ne építs, ne depizz, szakíts. Semmi perspektíva és nem is lesz.

2022. okt. 19. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Ahogy fent is írják, az "itteni" nője, társasága vagy, de ennyi. Ne gondold túl a storyt, ezen a polcon vagy az értékrendjében. Erre ne építs jövőt.
2022. okt. 19. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagy félreértettétek 😅 ő nem egy külföldön dolgozó magyar... 🤦🏼‍♀️

Nekem kötetlen a munkaidőm, akkor dolgozom amikor akarok, ő viszont nem, így én többször jártam nálam mint ő nálam. Nem él senkivel. Tudom hogy hogyan él.

2022. okt. 19. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Hát, párom saját bevallása szerint azért csinálta, mert nem történt vele újdonság és nem szeret kötelezően beszélgetni. De ez nála néhány nap kihagyást jelentett, nem hónapokat. Van egy srác ismerősöm is, szintén távkapcsolatban, rajta sem látni túl nagy lelkesedést már a 3. havi különlét után. Nehéz úgy beszélgetni valakivel, hogy nincsenek közös élmények, elég egyhangúvá tud válni az egész.

A helyedben megpróbálnék gyakrabban összefutni vele, már ha komoly kapcsolatot vársz ettől.

Azt meg halkan jegyzem meg, hogy emberek úgy is félremennek, hogy közben otthon laknak a családdal, szóval neki ebben a helyzetben tényleg gyerekjáték. Persze nem biztos hogy csinálja is, csak mondom.

2022. okt. 19. 21:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok teljesen hülye, tudom, hogy nem él együtt senkivel. Akkor megyek amikor akarok, addig maradok amikor akarok, mindig tőlem függ a találkozás időpontja és időtartama, amikor én megyek hozzá.

Az egyébként igaz, hogy vele nem történik semmi, egy pici faluban lakik, nem túl tartalmas az élete.

2022. okt. 20. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Ehhh... Én is akkor mentem, amikor akartam, mert volt kocsim, amit megtankoltam, plusz házhoz vittem a puncit és a bort. Neki ez így baromi kényelmes volt. Közben folyamatosan könyörgött valaki másnak, akit egyébként nekem folyamatosan szidott, hogy visszamehessen hozzá, ha éppen olyan kedve volt, ignorált, a telefont sem vette fel. Ma már értem, miért.

Tudom, hogy nem feltétlenül van ez így nálatok, de a lehetősége simán fent áll. Röhögve lehet kettős játékot játszani, ha valaki annyira aljas, hogy be akar csapni...

2022. okt. 20. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy jön ide. Oké, nálad így volt, attól az még nem azt jelenti, hogy mindenhol ez a helyzet.
2022. okt. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!