Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha három nő is nemet mondott arra, hogy elviszem őket egy hétvégére Párizsba, akkor elmondható, hogy a nők nem pénzéhesek?
Amúgy 3/0, tehát nem volt 4., aki igent mondott volna.
Mindegyik egyedi eset, nyilván nem az ózdi telep során kérdezgettem nőket. Bár úgy érzem, ott is nemet mondtak volna. :D
Valószínűleg ebben az is benne van, hogy nem akarják hordóban végezni vagy csak szimplán nem vagy számukra szimpatikus vagy vonzó.
Persze ezzel nem azt akarom sugallani, hogy a nők márpedig igen is pénzéhesek, csak szimplán hülye következtetéseket vontál le kérdező.
Én megvizsgáltam 3 levelet a fán, és egyik sem volt még lehullva. Elmondható, hogy nincs is ősz?
Nem a nők ellen irányult ez, csak a kérdező nincs otthon a statisztikai adathalmazok méretének szükségességében.
Jenőke!
Elég lesz már belőled ma estére.
Sipírc aludni, holnap iskola.
7: ...és az ehhez hasonló gondolkodásmóddal csak garantálod saját magadnak hogy nem fogsz egyhamar barátnőt találni.
Végülis ha jól érzed magadat ebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!