Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magyar nők miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők miért ennyire pénzéhesek?

Figyelt kérdés

amint megtudják hogy szegény gyári munkás vagyok, hirtelen alább hagy az ismerkedési kedvük.

F/29

2020. okt. 23. 13:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2020. okt. 23. 13:11
 2/12 Fruzs33 ***** válasza:
40%

Ez nagyon jó kérdés.

Én a kivételt erősítem szerencsére....ezért engem is elgondolkoztat.

Nekem azok az értékek kellenek,amiket pénzért nem lehet megkapni.

Nem is tudom most miért tértem ki erre...

Figyu,meg kell keresned azt a nőt,aki hasonlóan gondolkozik mint én.Az a lényeg,hogy te kellj neki,és ne a pénzed.

Elég erős az általánosításod...

Vagy az a legjobb,ha nem görcsölsz rá,hogy megtaláld a hozzád való nőt.

2020. okt. 23. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És az sem segít a helyzeten, hogy alkesz vagy. Talán Oroszországban jobb esélyeid lennének.
2020. okt. 23. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Mert ilywn nok azok akik neked kellenek

Ha a normalis noket akik mem instababak hanem egyszeru normalis lehet picit visszafogotabbak akkor siman talanal part

2020. okt. 23. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

Mert nem jutott el az agyukig,hogy van egy olyan dolog ami sokkal sokkal fontosabb.

Hogy mi?A lélegzet,honnan tudod 3 másodperc múlva kapsz e levegőt.Ennyi,ja és nő vagyok.

Nem mindenkinek a pénz számít,pénzt te csinálod,de az életet nem lehet megvenni.

2020. okt. 23. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem biztos, hogy az a gond, hogy "szegény" gyári munkás vagy. Szerintem nőknél fontos a jövőkép, tehát az a kérdés, hogy dolgozol-e azon, hogy a későbbiekben ne legyél szegény gyári munkás. :D

Én férfiként összejönnék mondjuk gyári munkással/pénztárossal akármivel, ha tudom, hogy ez csak ideiglenes és van terve a jövőt illetően. De ha nincs, az számomra olyan "életképtelennek" tűnik és inkább hanyagolom.

2020. okt. 23. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akinek ez fontos az nem téged keres!

Örűlj neki, hogy gyors lekopik.

2020. okt. 23. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Már nem a mekiben dolgozol?
2020. okt. 23. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem az a baj ,hogy gyári munkás vagy,henem odateszed a szegény jelzőt vajon miért?Gondolom fizetésed 45% eliszod aztán itt sírsz.
2020. okt. 23. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem tapasztaltam, hogy azok lennének. Bár nyilván van rá példa, de szerintem itt nem sokan mozognak olyan körökbe, hogy kifejezetten fennállna a veszélye annak, hogy kitartásra vágyó nők tucatjai környékezik meg.

F

2020. okt. 23. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!