Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők miért ennyire pénzéhesek?
amint megtudják hogy szegény gyári munkás vagyok, hirtelen alább hagy az ismerkedési kedvük.
F/29
Ez nagyon jó kérdés.
Én a kivételt erősítem szerencsére....ezért engem is elgondolkoztat.
Nekem azok az értékek kellenek,amiket pénzért nem lehet megkapni.
Nem is tudom most miért tértem ki erre...
Figyu,meg kell keresned azt a nőt,aki hasonlóan gondolkozik mint én.Az a lényeg,hogy te kellj neki,és ne a pénzed.
Elég erős az általánosításod...
Vagy az a legjobb,ha nem görcsölsz rá,hogy megtaláld a hozzád való nőt.
Mert ilywn nok azok akik neked kellenek
Ha a normalis noket akik mem instababak hanem egyszeru normalis lehet picit visszafogotabbak akkor siman talanal part
Mert nem jutott el az agyukig,hogy van egy olyan dolog ami sokkal sokkal fontosabb.
Hogy mi?A lélegzet,honnan tudod 3 másodperc múlva kapsz e levegőt.Ennyi,ja és nő vagyok.
Nem mindenkinek a pénz számít,pénzt te csinálod,de az életet nem lehet megvenni.
Nem biztos, hogy az a gond, hogy "szegény" gyári munkás vagy. Szerintem nőknél fontos a jövőkép, tehát az a kérdés, hogy dolgozol-e azon, hogy a későbbiekben ne legyél szegény gyári munkás. :D
Én férfiként összejönnék mondjuk gyári munkással/pénztárossal akármivel, ha tudom, hogy ez csak ideiglenes és van terve a jövőt illetően. De ha nincs, az számomra olyan "életképtelennek" tűnik és inkább hanyagolom.
Akinek ez fontos az nem téged keres!
Örűlj neki, hogy gyors lekopik.
Én egyáltalán nem tapasztaltam, hogy azok lennének. Bár nyilván van rá példa, de szerintem itt nem sokan mozognak olyan körökbe, hogy kifejezetten fennállna a veszélye annak, hogy kitartásra vágyó nők tucatjai környékezik meg.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!