Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen pénzéhesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pénzéhesek a magyar nők?

Figyelt kérdés

Amíg Magyarországon éltem azt hittem nagyjából minden nő ugyanolyan mindenhol, de mióta külföldön élek rájöttem hogy a magyarok nők fokozattan pénzéhesek.

Az osztrák nők (Ausztriában élek) általában azt se kérdezik meg mivel foglalkozom, nem érdekli őket, a személyiségem izgatja őket.

A magyar nők második-harmadik kérdése meg ez, ha meg nem valami mérnök vagyok kb elhajtanak.

Miért ennyire ordenáré módon pénzéhesek a magyar nők?

2016. aug. 24. 16:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Az osztrák nők valószínűleg jobban keresnek, mint a magyar nők.
2016. aug. 24. 16:44
 2/25 anonim ***** válasza:
42%
Kit érdekelnek az ilyen nők? Nem is foglalkoztam velük soha. :) Örülök, hogy nem érdeklem őket.
2016. aug. 24. 16:45
 3/25 anonim ***** válasza:
74%

Talán mert máshol van lehetőségük normálisan pénzt keresni... Magyarország kirívóan patriarchális társadalom, ahol nőként hatalmas hátránnyal indulsz a munkaerőpiacon, a karrier-lehetőségekről nem is beszélve. Aki pedig kicsit is jártas a témában, nagyon jól tudja, hogy itthon egy nő ugyanazért a munkáért jóval kevesebb fizetést kap, mint egy férfi. Ergo a nők kvázi egyetlen lehetősége a boldogulásra, normális háttérrel rendelkező családalapításra az, hogy pénzesebb f..szinak "adják el magukat".

Na lehet feminácizni: 3... 2... 1...

2016. aug. 24. 16:49
 4/25 anonim ***** válasza:
1%

Te ezzel nem megvédted a nőket, hanem a sárba tiportad, szóval inkább te nőgyűlölőnek mehetnél el, nem feministának. :) Egyébként nem kéne a nők nevében ilyen kijelentéseket tenned. Biztos lehetsz benne, hogy ismerek olyan magyar nőt, akinek nem szempont a pénz.

2016. aug. 24. 16:52
 5/25 anonim válasza:
96%
Talàn mert magyarországon jóval nagyobb a szegénység kevesebb a munkalehetőség és nagyon alul fizetik az embereket igazából ez egy túlélésért vívott harc nem csak a nők a férfiak részéről is sokszor és itt most nem azokról a nőkről beszéltem akiknek megvan mindenünk van pénzük szilikon cicik re felfújt szájak ra satöbbi és emellé még elvárják a férfitól hogy havonta minimum 3 aranyláncot új rucikat dràga csizmàkat vegyél neki. Na az ilyeneket tényleg kerülni kell
2016. aug. 24. 16:56
 6/25 Szergej55 ***** válasza:
81%
Azt hallottam, hogy Amerikában sokkal pénzéhesebbek. Tessék, itt egy ellenpélda.
2016. aug. 24. 17:02
 7/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom ki,hogy van vele de olyan jol esne ha az ilyen provokatív kerdesek kerdezoi odairnak még utolso mondatkent: Akinek nem inge ne vegye magara./Tisztelet a kivetelnek.

De azt hiszem ez nem fog megtortenni.

Figyelj! En eleg szegeny csaladbol szarmazom. Nem szegyellem! Sok mindent nem engedhettek meg maguknak a szuleim.Nyaralasokrol csak almodozhattunk! Soha nem utaztunk sehova. Autonk se volt.

De egy percig se gondoltam arra, hogy mi lenne ha ezt felnottkent bepotolnam a parom penztarcajanak segitsegevel! Ismerkedesnel se azzal kezdek,hogy: Te mennyit keresel havonta? Van autod?

Amondó vagyok, hogy annyi penzunk legyen amibol naprol napra kenyelmesen megelunk.

U.i.: Magyar lány vagyok és büszke rá! ;)

2016. aug. 24. 17:07
 8/25 anonim ***** válasza:
Idehaza legtöbbek élete a túlélésről szól, ott van idejük és energiájuk másra is, mert nem kell az anyagiak miatt rettegni. Itthon is más lenne a helyzet, ha mindenki nyugati fizetést kapna. Párkapcsolati feszültségek jó része is megszűnne.
2016. aug. 24. 17:08
 9/25 anonim ***** válasza:
14%

"Az osztrák nők valószínűleg jobban keresnek, mint a magyar nők."

Mert ők tovább tanultak ,értelmes szakmát tanultak.

"ahol nőként hatalmas hátránnyal indulsz a munkaerőpiacon, a karrier-lehetőségekről nem is beszélve."

Főleg magyar nőnek akinek csak 8 osztálya van(lusta volt tovább tanulni) és egyből főnök akar lenni.Több száz ezer ft fizetést akar magának.(régen ismerten ilyen nőket :-D)

"Talàn mert magyarországon jóval nagyobb a szegénység kevesebb a munkalehetőség és nagyon alul fizetik az embereket"

Napi drága kávé,pia,cigire mindig van pénzük. Nagy részük elhízott.

2016. aug. 24. 17:10
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem tetszenek a magyar lányok és mentalitásuk ki lehet költözni külföldre, kedves 47%!

Azt hiszed te főnyeremény vagy itt Magyarországon?

Olyan sok szó esik manapság a magyar lányokról és a magyar fiúkkal mi a helyzet? Hmm 47%-os? Mesélj nekünk!

2016. aug. 24. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!