Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pénzéhesek a magyar nők?
Amíg Magyarországon éltem azt hittem nagyjából minden nő ugyanolyan mindenhol, de mióta külföldön élek rájöttem hogy a magyarok nők fokozattan pénzéhesek.
Az osztrák nők (Ausztriában élek) általában azt se kérdezik meg mivel foglalkozom, nem érdekli őket, a személyiségem izgatja őket.
A magyar nők második-harmadik kérdése meg ez, ha meg nem valami mérnök vagyok kb elhajtanak.
Miért ennyire ordenáré módon pénzéhesek a magyar nők?
Talán mert máshol van lehetőségük normálisan pénzt keresni... Magyarország kirívóan patriarchális társadalom, ahol nőként hatalmas hátránnyal indulsz a munkaerőpiacon, a karrier-lehetőségekről nem is beszélve. Aki pedig kicsit is jártas a témában, nagyon jól tudja, hogy itthon egy nő ugyanazért a munkáért jóval kevesebb fizetést kap, mint egy férfi. Ergo a nők kvázi egyetlen lehetősége a boldogulásra, normális háttérrel rendelkező családalapításra az, hogy pénzesebb f..szinak "adják el magukat".
Na lehet feminácizni: 3... 2... 1...
Te ezzel nem megvédted a nőket, hanem a sárba tiportad, szóval inkább te nőgyűlölőnek mehetnél el, nem feministának. :) Egyébként nem kéne a nők nevében ilyen kijelentéseket tenned. Biztos lehetsz benne, hogy ismerek olyan magyar nőt, akinek nem szempont a pénz.
Nem tudom ki,hogy van vele de olyan jol esne ha az ilyen provokatív kerdesek kerdezoi odairnak még utolso mondatkent: Akinek nem inge ne vegye magara./Tisztelet a kivetelnek.
De azt hiszem ez nem fog megtortenni.
Figyelj! En eleg szegeny csaladbol szarmazom. Nem szegyellem! Sok mindent nem engedhettek meg maguknak a szuleim.Nyaralasokrol csak almodozhattunk! Soha nem utaztunk sehova. Autonk se volt.
De egy percig se gondoltam arra, hogy mi lenne ha ezt felnottkent bepotolnam a parom penztarcajanak segitsegevel! Ismerkedesnel se azzal kezdek,hogy: Te mennyit keresel havonta? Van autod?
Amondó vagyok, hogy annyi penzunk legyen amibol naprol napra kenyelmesen megelunk.
U.i.: Magyar lány vagyok és büszke rá! ;)
"Az osztrák nők valószínűleg jobban keresnek, mint a magyar nők."
Mert ők tovább tanultak ,értelmes szakmát tanultak.
"ahol nőként hatalmas hátránnyal indulsz a munkaerőpiacon, a karrier-lehetőségekről nem is beszélve."
Főleg magyar nőnek akinek csak 8 osztálya van(lusta volt tovább tanulni) és egyből főnök akar lenni.Több száz ezer ft fizetést akar magának.(régen ismerten ilyen nőket :-D)
"Talàn mert magyarországon jóval nagyobb a szegénység kevesebb a munkalehetőség és nagyon alul fizetik az embereket"
Napi drága kávé,pia,cigire mindig van pénzük. Nagy részük elhízott.
Ha nem tetszenek a magyar lányok és mentalitásuk ki lehet költözni külföldre, kedves 47%!
Azt hiszed te főnyeremény vagy itt Magyarországon?
Olyan sok szó esik manapság a magyar lányokról és a magyar fiúkkal mi a helyzet? Hmm 47%-os? Mesélj nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!