A magyar nők miért ennyire "könnyűvérűek", pénzéhesek?
Felnéztem egy ilyen 18+ webkamerás oldalra, és azt tapasztaltam, hogy rengeteg magyar lány van. Simán van annyi, mint ukrán, pedig Ukrajna lakossága ötször annyi. Ráadásul ott tényleg jóval kevesebb a munkalehetőség is.
Mi ennek az oka? Lustaság, vagy pénz mindenek felett?
pedig sokkal több orosz, ukrán csaj van.
de igen, sok magyar is van.
ez nem nemzetfüggő.
Neveltetés...vagy az, hogy nem tudják a családjukat eltartani máshogy. Láttam egy filmet(valós) hogy egy nő azért dolgozott prostiként, hogy odahaza eltartsa a gyermekét. És nem egy nő volt így vele hanem kb. a 80%
Az is egy dolog, hogy egy pasi vitte őket bele, és nem tudnak kimászni belőle. Még az is egy kiváltó ok lehet, hogy szeretik a f.szt, de szerintem az a legkevesebb. Pl. Azyza :D
van egy csaj a beszamolok.com-on akinek 19 éves létére 2 éves gyereke van és prosti! modell arcú csaj, nem cigány és mégis... amúgy sok csaj olyan hülye, hogy a hirdetős képeit feltölti közösségi oldalra. itt ez a csaj, ez is hirdet és szintén pár éves a gyereke:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!