Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen pénzéhesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pénzéhesek a magyar nők?

Figyelt kérdés

Amíg Magyarországon éltem azt hittem nagyjából minden nő ugyanolyan mindenhol, de mióta külföldön élek rájöttem hogy a magyarok nők fokozattan pénzéhesek.

Az osztrák nők (Ausztriában élek) általában azt se kérdezik meg mivel foglalkozom, nem érdekli őket, a személyiségem izgatja őket.

A magyar nők második-harmadik kérdése meg ez, ha meg nem valami mérnök vagyok kb elhajtanak.

Miért ennyire ordenáré módon pénzéhesek a magyar nők?

2016. aug. 24. 16:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Üdv. Balázs itt.

Azért mert a kinti nők undorítóak,konkrétan rájuk nézek és egy kemény hányinger fog el.

Itthoni nők piacképesek,szépek,gyönyörűek,válogathatnak.

Aki megteheti válogat is.

Keres egy dagadt nőt annak mindegy csak valaki foglalkozzon vele,mert máskép nem kap f_szt,és ezt ő is tudja,ezért éri be egy árufeltöltővel,mert különben marad a csoki és az ujja.

2016. aug. 24. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Amíg a férfiak itthon szinte csak háztartási alkalmazottként tekintenek a nőkre, addig ne csodálkozzanak, ha fizetni is kell érte.

Emellett egy nő karrierje a legtöbb esetben kettétörik, ha szül.

Basszus, néha már a "tartsd el magad" is túl nagy elvárás egy férfinak.

2016. aug. 24. 20:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Az annyira nem jellemző, hogy háztartási alkalmazottként tekintenének a nőkre. Az már inkább, hogy alkalmi prostiként, de azt meg csak a férfiak igen kis százaléka teheti meg.

(ha a Soundon merevrészegre itatja és úgy kettyinti meg, az más téma)

2016. aug. 24. 20:16
 24/25 anonim ***** válasza:
A dél európai nők a magyarnal is rosszabbak! Ott alapfeltétel a min. 1000 eurós fizetés, jó autó, lakás. nyaralás, rendszeres étterem stb.
2016. aug. 24. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Mert rosszabbak a körülmények. :(

Egyébként ne általánosíts! Nem minden nő ilyen szellemű, akadnak normálisabbak is, igaz, kevesen.

2016. szept. 8. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!