Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek a német vagy a magyar nők a pénzéhesebbek?
Lássuk csak, ugyanazért a munkáért a német vagy a magyar bérek magasabbak?
A kérdés jelentve egyébként. Ne provokáld a népet.
5-ös :)
Találat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Én sem értem, hogy miért szükséges a provokáció, de ha már lúd, legyen kövér és önreflektív.
:D :D
Első, minek szólsz olyanba, amirol nem tudsz semmit!!
Nyugaton egyetlen férfi sem nyit ajtót pl a nőknek. A legtöbb udvariassagot Magyarországon kaptam!
Annyira dedós ez a "nemek harca" itt Gyk-n, de komolyan...
Nem tudom miért kell mindig a másikra mutogatni és keresni a másik nemben a hibát.
Most tök komolyan azért kellett ezt a kérdést kiírni, mert a lány által kiírt kérdés sérti és bántja az önbecsléseteket...? Ő mondjuk a jóképűségről beszélt, egy külső tulajdonságról, te meg rögtön támadsz és egy totál negatív "pénzéhességre" hegyezed ki a kérdést, mintha az összes nő az lenne, csak érdekel, hogy melyik országban van belőlük több. Ez a probléma, hogy azonnal támadni kell. Ha a kérdésre akarnál reagálni, akkor ugyanazt kérdezted volna, mint a másik kérdező, hogy a magyar vagy német nők a szebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!