Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek a német...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a német vagy a magyar nők a pénzéhesebbek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%
#9 ez annyiból jobb kérdés, h egy ilyen belső tulajdonságon lehetne változtatni, de a külsőn nem igazán, szal ez a kérdés jobb ennyiből, ha innen nézzük. :)
2016. máj. 28. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, nincs igazad, a 9-es válaszoló jól látja. A külső ízlésbeli kérdés, persze, nem lehet változtatni, de nem is az a lényeg. Van, akinek az a típus bejön, van, akinek az északi típusú emberek tetszenek, van, akinek a déli temperamentumosabbak. A nyafogók leginkább senkinek...
2016. máj. 29. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

hálátlanság? messzire mentél kérdező.

a kapcsolatok nem az ajtónyitásról, a nemmoleszálásról és a nemdrogozásról szólnak.

nem egyszer olvastam itt olyan hozzászólást, hogy valaki józan életet él, és mégsem hevernek a lába előtt a nők.

mi az összefüggés? aki ilyeneket ír, volt már komoly kapcsolatban vagy képregények és filmek alapján találja ki, mi hogy működik?

2016. máj. 29. 11:41
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem, nincs igazad és 9-esnek sincs.

A kérdés nem az igazságra vonatkozott, mert ti is tudjátok, hogy senki nem mondaná a magyar a jóképűbbnek, hiába is vagyunk azok.

Ez egy szimpátiaszavazás, ami egyenlőtlen feltételekkel indul, mivel a németek kizárólag pozitív tulajdonságokkal jelennek meg a fejetekben.

Ha a háború után a lengyel nőket kérdezték volna meg ugyanerről, ott a lengyel férfiak lettek volna a nyerők, de ennek sem lett volna köze a valósághoz, csak a német férfiakhoz őket rosszabb emlékek kötnék. Ennyi.

De ha nem hiszed, vess össze minket ezekkel mind:

- olasz pasik

- francia pasik

- szerb pasik

- ausztrál pasik

- görög pasik

- egyiptomi pasik

- ír pasik

...

Mondj nekem egyet, ahol mi jövünk ki győztesen?

Ugye...

Szóval akkor most vagy mi vagyunk a legnagyobb hulladékok a világon vagy ti nem vagytok objektívek.

Szerinted melyik a valószínűbb?

2016. máj. 29. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, a pénzéhség és a kinézet két külön kategória. A pénzéhség erősen érdekorientált, vagy azért van jelen valakiben, mert annyira szerencsétlen, hogy egyedül képtelen megállni a lábán és mást keres, akire támaszkodhat, vagy azért, mert az egyénnek semmi sem elég, és arra megy, hogy a másikat jól lehúzza. De ilyen férfiak között is van. Akik azon nyavalyognak, hogy jaj, miért nem jók ők munkanélküliként vagy minimálbérrel, úgy, hogy nem is hajlandók tenni azért, hogy jobb helyzetbe kerüljenek, miért nem felelnek meg olyan nőknek, akik képesek megállni a saját lábukon, az ilyen férfiak pont ugyanúgy pénzéhesek, mert azt várják, hogy majd a nőre, aki jobb helyzetben van, támaszkodhatnak.

Az ízlés viszont, hogy mi tetszik, teljesen más. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ez olyan, mint hogy én nem eszem meg a spenótfőzeléket, mert még a szagától is felfordul a gyomrom, de anyukám meg szereti. Apám viszont a káposztás tésztát utálja, a család többi tagja viszont szereti.

Nekem nem jön be az északi típus, és németül sem tudok, pedig vannak német őseim, de nem sok maradt meg bennem a német nyelvből, amikor iskolában tanították. Eleve más vonz.

2016. máj. 29. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:
A pénzéhség egyébként undorítóbb dolog, mert ha valaki megembereli magát, képes kimászni a gödörből, és ezáltal megváltozhat a szemlélete is (ha nem nevelték totálisan félre a kedves szülei). A külső tetszéssel nem tudok mit kezdeni, én sem tetszem mindenkinek, és ezt tudomásul is veszem.
2016. máj. 29. 11:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem, tehát megkerülted a válaszadást a kérdéseimre.
2016. máj. 29. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:

a legtöbb magyar nő magyar férfival kerül össze, úgyhogy higgadj le.

a saját sikertelenségedet kár lenne a magyar férfiak imidzsével magyarázni.

rengetegfajta magyar férfi van, mint ahogy más országokban sem egyformák az emberek.

2016. máj. 29. 12:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha a magyar férfiak között találok hozzám valót, nem érdekelnek a külföldiek. Amúgy sem szívesen bajlódnék azzal, hogy megértsük egymást a nyelvi különbségek miatt, bár angolul tudok, de nem profi szinten, csak amennyire szükségem van. Megnézem, ami szép, és elismerem, ha az, de szívesebben választok azok közül, akik az én anyanyelvemet beszélik. A pénz pedig annyiban fontos, hogy meg tudjunk élni, a másik félnek is legyen annyi jövedelme, hogy megéljen belőle. Ha esetleg nem sül el jól a kapcsolat, ne legyen az, hogy nem tudunk megszabadulni egymástól, mert az egyikünk anyagilag annyira ramatyul áll, hogy nincs hova mennie.
2016. máj. 29. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Nyilván gondoltam, hogy itt senkinek nem lesz igaza, csak neked meg esetleg azoknak, akik veled értenek egyet. :)

Csak akkor nem tudom minek a kérdés, feleslegesen generálja a két nem közti feszültséget, ráadásul te már úgyis tudod, hogy mi a probléma a kérdéssel meg a válaszokkal..

A dolog meg még mindig ugyanaz: míg a másik kérdező a jóképűségre, azaz egy külső tulajdonságra kérdezett rá, addig te szándékosan egy provokáló és eléggé negatív pénzéhességet vettél elő. A kettő nagyon nincs egy szinten! De valamiért ezt nem akarod elfogadni, te bajod.

Nekem speciel nem jönnek be a német pasik, a magyarokat választanám. Na és akkor? Sokan vannak még ezzel így, egyik a németeket, másik a magyarokat választaná. Ezzel egyik ország férfijai sem lettek lealacsonyítva. Azt hiszed, hogyha azt írják többen, h a németek jönnek be nekik, akkor ez egy tök reprezentatív felmérés és akkor minden magyar nőnek a németek jönnek be? Nem tudom miért kell felfújni. Kinek a pap, kinek a papné.

A te kérdésed viszont szándékosan provokatív és még mindig csak egy durcis kisfiú hisztijét látni, aki mindenáron vissza akar vágni egy ártalmatlan kérdésre..

2016. máj. 29. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!