Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar lányok pénzéhesebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok pénzéhesebbek mint a nyugati lányok? (pl németek, angolok)

Figyelt kérdés
Szerintem minél szegényebb egy ország annál inkább jellemző a nők pénzéhességge. Mit gondoltok?
2015. márc. 2. 12:42
1 2
 1/11 Noydra ***** válasza:
72%
Igen ez lehet. De ezt csak egy bizonyos rétegre húzhatod rá.
2015. márc. 2. 12:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy életszerű példám is van : egy nyugati országban vagyok segédmunkás, és érdekes módon a nyugati lányok még sose röhögtek ki emiatt. A magyar lányok viszont általában kiröhögnek miatta hogy csak egy segédmunkás vagyok...
2015. márc. 2. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Persze...németben például nem mindennapos a szegénység és nem igazán a pénzre mennek ,de a magyaroknál mindennapos ..alig van aki teljesen megél ,ezért "normális" h a pénzre mennek
2015. márc. 2. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Akkor már nem röhögnek, mikor odaállsz egy jó verdával, amit kint kubikolással megkerestél.
2015. márc. 2. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze,ezerszer jobban.

Így van,ahogy leírtad.Meg a hozzáállásuk is más teljesen a többi országban,tehát itthon lenéznek azért,mert "csak" segédmunkás vagy,ahogyan azt említetted.

A többi országban pedig inkább azt mondják,hogy na ő is dolgozik felelősségteljesen,és van keresete,milyen jó is ez.

Jó persze nyilván jobb,ha több pénze van és esetleg több helyre tud elvinni,vagy hasonlók.DE megint csak a hozzáállást kell említenem.

Itthon azt mondja egy csaj/nő,hogy inkább van együtt egy pénzes férfival,és megvan mindene amit akar.

A többi országban pedig azt mondják a nők,hogy ha a közös keresetükből meg tudnak élni és boldogok,akkor nem érdekli őket az,hogy annak a másiknak mondjuk több pénze van,mivel ők a mostanival boldogok és együtt tudnak élni közösen egy párt alkotva,míg a másik csak a pénzt nyújtaná többet,de nem tudná elviselni,hogy például nem foglalkozik vele eleget,nincsen otthon szinte soha,és elhanyagolják a nőt...

2015. márc. 2. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Szintén nekem is voltak személyes tapasztalataim, amikor külföldön jártunk, több országban is.

Több helyről is hallottam már, hogy a holland lányok tényleg bárkivel szívesen leállnak ismerkedni utcán, boltban, bárhol, egyáltalán nem elutasítóak. Nem érdekli őket, hogy egy étterem pincéjében mosogatod a retkes tányérokat, nem érdekli őket, hogy legalja melót végzel ott kint náluk, mert az életfelfogásuk teljesen más, mint amilyen a magyar csajoké. Itthon ha ismerkedés közben elszólod magad, hogy például multicégek retyóit takarítod, vagy éppen idióta jelmezben szórólapokat osztogatsz, abban a pillanatban már cikinek fogják tartani, hogy veled megismerkedtek.

Mert ugyebár egy férfinak legyen minimum közép-, de inkább felső-vezetői állása, viszont ami még elkeserítőbb, hogyha te tökéletesen meg vagy elégedve a havi bruttó 160-180 ezer forintoddal, mert jut mindenre, a szerény igényeidre, a nők szerint neked tovább kéne fejlődnöd, jobb munkahelyeket kéne keresned, ahol dupla annyit dolgozol plusz 20-30 ezer forintért, mint ahol a bruttó 160-180-at megkerested. Egy lakatosként dolgozó melós nem fog feljebb ugrándozni a ranglétrán, ha egyszer neki az teljesen megfelelő munka, mert éppen a hölgyike csakúgy elfingja magát, hogy neki ez "kevés".

Visszatérve szóval a tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy például Hamburgban, az egyik bevásárlóközpontban álltam az egyik soron, néztem az árukat a polcon, és a német lány csak úgy tök spontán beszélni kezdett hozzám. Mint folyton elutasítást, lenézést, levegőnek nézést és ellenségességet tapasztalt férfi komolyan meg voltam lepődve ezeken a "nyugati nyitottságokon". De pont ugyanez volt a fagylaltárusnál, a lányok ott kuncogtak rajtunk a hátunk mögött. Ugyanez volt a büfésnél, az utcán, a parkban, sokfelé, szerte a városban, amerre jártunk-keltünk. Volt hogy csakúgy ránk köszöntek, de sok esetben mosolyt és jókedvet láttunk a lányok arcán, nem azt a satnya, unott, flegma, lenéző tekintetet - amivel szinte éreztetik a magyar lányok, hogy "mit akarsz tőlem te kis senki csicska?" -, mint itthon, ilyesmik.

Elégedetlen vagyok a magyar lányokkal, amikkel naponta szembesülök, amiket naponta olvasok róluk, amiket naponta látok, tapasztalok. Majdhogynem szinte beléd is rúgnának, le is köpnének, mert nem testesíted meg a helyi George Clooney-t. És ha nincs egzisztenciád, ezt most megmondom: SZART SEM ÉRSZ EGY NŐ SZEMÉBEN! "Egzisztencia" alatt nehogy ám egy egyszobás panellakást, vagy egy olcsó, használt Daewoo Matizt érts, egzisztencia alatt kérem szépen minimum Audi-Merga-Bömös hármasból valamelyiket, és minimum egy családi házat, vagy 2-3 szobás, menő cuccokkal berendezett modern lakást érts. Ha nincs meg a kellő anyagi háttered, te csak egy talonba rakott kis lúzer maradsz, akit majd néha előhúznak, ha lelki segélyszolgálatra lesz éppen szükségük a csajoknak.

Nem beszélve arról, hogy a tohonya, dagadt, igénytelen nőknek is már olyan elvárásaik vannak például a külsőt illetően, hogy beszarsz. Agyamat el szoktam dobni, amikor a munkahelyemen a tök igénytelen melós csajszi deltás férfi felsőtestekre folyatja a nyálát ebédidőben, meg az ilyenek rakosgatják tele a Facebook falukat mindenféle kigyúrt szupermacsók képeivel. Meg amiket egymás között is beszélnek, hát komolyan röhögni szoktam magamban, hogy milyen nevetséges követelményeknek kéne megfelelnünk.

Személy szerint én már régen lemondtam az ilyen csajozásos erőlködéseimről, mert jól tudom, hogy mindegyik csaj alantas, érdekből cselekvő, haszonleső, sunyi féreg, s csak azokkal vetetik magukat körül, akikből lelki vagy anyagi hasznot húzhatnak.

Meg aztán ha csak 99%-ban felelsz meg nekik, mert mondjuk nem gesztenyebarnás, vagy hupilila árnyalatú a szemed színe, vagy nincs másfél centis arcszőröd (a további "centikről" meg ne is beszéljünk, if you know what I mean), vagy nem dugtál meg előtte két tucat nőt, akkor már lépnek is.

FONTOS: ez nem csak nekem tűnt már fel, hanem rengeteg férfitársamnak is, hogy olyan pofátlanul sok kritériumnak kell megfelelnünk a nők számára, hogy az már félelmetes. ÉS AMI MÉG FONTOSABB: az sem mindegy, hogyha megfelelsz egy kritériumnak, az a nő számára pontosan milyen súlyt jelent. Lehet egy férfi úgy intelligens, hogy fél óra alatt összedob egy komplett operációs rendszert, ám otthon nem tudja megszerelni a villanyt, mert nem ért hozzá. Lehet egy férfi úgy intelligens (pont az előző ellentéte), hogy röhögve körbekábelezi a házat olyan technikával, amit egy szakavatott villanyszerelő is megirigyelne, ám ahhoz sík hülye, hogy a laptopot bekapcsolja. Ugye-ugye! Az intelligencia kritériuma sem mindegy ám. Szóval a nők mindenkori elvárásai a legirrelevánsabb, leglogikátlanabb, ömlesztett szükséglet, amit pechemre valaha is tapasztaltam.

Zárásképpen a magyar nők egy deka energiát nem fektetnek bele az ismerkedésekbe, mert mindegyik képes akár éveket is várni a hercegre, így meg rengeteg, aránylag tűrhető kategóriájú, értelmes srácról maradnak le, akik meg otthon durrognak magukban (vagy idővel belenyugszanak), hogy egy éven belül a félszázadik nő figyelmét sem tudták felkelteni.

Persze biztosan a férfiak hibája, hogy a nők csak a top 10%-ot veszik emberszámba, a többi meg le van szarva, mert azok "egyformák, szürkék, unalmasak, rondák". Nem baj, majd a maradék 90%-ukkal osztják meg a lelki bajukat, miközben az alfahímek rongybabaként rángatják őket.

Nekem teljesen mindegy, hogy hogyan járatják le magukat a csajok, hogyan csinálnak magukból röhejes bohócot, az viszont egészen biztos, hogy NEKEM MAGYAR NŐ NEM KELL! És nem önsajnálatból írom, reménykedve, hogy hátha akad kivétel. NEM! A kivétel is csupán egy kurvа nagy átbаszás, amivel jól rá lehet fázni. A magyar nő mikor hazudik? Amikor kinyitja a száját! A magyar nő egy pökhendi, felfuvalkodott, öntelt hólyag. Rosszindulatúak, epések, irigyek, képmutatóak, kárörvendőek, szаrkavarók, köpönyegforgatók, érdekemberek, és ezekből köszönöm szépen, én nem kérek.

2015. márc. 2. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
#6 atya úristen.. XD elolvastam az egészet és végig helyeseltem XD ennél jobb hozzászólást itt még nem olvastam tökéletesen összefoglaltad mi a probléma a magyar lányokkal
2015. márc. 2. 14:08
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Bàrcsak egyszer bebizonyìthatnàm,hogy valakire ezek közül egy sem igaz...egyszerû,elvàràsoktòl mentes,független hölgy vagyok,akinek pont az ilyen vélemények miatt nem tudtam megismerni milyen ha önmagadért szeretnek...sajnos ellenkezôleg tapasztaltam,miest megtudtàk,hogy nincsen semmim màr nem is kerestek..és hadd mondjak még valamit,soha nem érdekelt a pénz és nem is fog mert az én Uram Jézus volt,és mindig is ô lesz!
2015. márc. 3. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Hát nem nagyon igyekeztek a lányok megvédeni magukat, ez is elárul sok mindent. :D
2015. márc. 8. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9

Nő vagyok, és tudom, hogy a többségre sajnos igazak a leírtak. Nincs szükségem arra, hogy megvédjem magam, mert tudom jól, hogy én nem vagyok olyan, a többi nőt meg nem fogom megvédeni.

2015. márc. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!