Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mindig csak az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak az első randiig jutok?

Figyelt kérdés

Tinderen, ha hosszasan elbeszélgetek egy lànnyal, kb egy hét után elhívom őt randizni. A randik teljesen jól telnek, több órát is beszélgetünk. Randi után viszont az összes lány passzívvá válik, vagy valami kifogást keres, hogy miért nem kell találkozunk ( nem volt meg a kémia, még nincs túl az exén... Egyéb kifogások.

Ez az utóbbi hónapban háromszor is megtörtént velem.

Mi lehet bennem a hiba, vagy csak rossz lányokat fogok ki?

2022. okt. 17. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha 1 hónapban 3 randid is összejön, akkor rosszul választasz. Ha nem lennél szimpatikus, szóba sem állnának veled.
2022. okt. 17. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Élőben valami hiányzik , valami nem stimmel.

3 mintàd is van úgymond , nem vettél észre bármi furàt talàlkozaskor , beszèlgetèskor , búcsúzaskor?

Ha találkozaskor fura fejet vág: másra számított

Ha passzívvá vàlik beszèlgetèskor, egy idő után, vagy ha "közbejött valami" és sajnos el kell mennie:

Valami dumával elvàgtad magad

Végüli a randit, látszólag jól elvoltatok:

Hiányzik belőled az a bizonyos plusz, de nem akar megbàntani,

2022. okt. 17. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:
És mi lehet az a bizonyos plusz?
2022. okt. 17. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nője válogatja, férfiként azt tudnám max , hogy mik a kizàró okok.
2022. okt. 17. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

A társkereső ilyen.

A fent lévők egy rész eleve csak az egoját akarja növelni. Valójában nem is akar tovább lépni az első randinál.

Mire eljutsz a randihoz, már kialakul a másikban rólad egy kép. Ha nem olyan vagy, mint amire számított, akkor vége a történetnek.

Azt sem tudhatod, hogy mit vár el a randin a másik. Én azt éreztem, el kellene ájulnom tőlük. Ez nálam nagyon ritkán történik meg az első randin...

Nekem is sok 1 randis ismerkedésem volt.

2022. okt. 17. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fiatal voltam, nekem is pontosan ez volt a problémám, rengeteg randi, de se csók se következő randi nem volt. Aztán rájöttem, egyszerűen csak töketlen voltam, hülyeségekről beszéltem, mint egy baráttal. Nem volt egyértelmű közeledésem stb. Tulajdonképp csak tököket kellett növesszek előbb, hogy merjek lépni.
2022. okt. 18. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert Tinder.
2022. okt. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!