Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hónap alatt sem jutottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónap alatt sem jutottunk el a randiig. Nem első ilyen csajba futok bele. Én rontok el valamit?

Figyelt kérdés

Tavaly nyár végén kezdtem el társkeresőt használni a vírushelyzet miatt.

Máshol nem nagyon tudtam ismerkedni,így ezért döntöttem a társkereső mellett.

25 éves srác vagyok. Korábban jártam konditerembe és barátokkal kikapcsolódni,szóval nem csak otthon gubóztam.

Olyan ember nem is volt aki szimpatikus a baráti körben,szóval az is kiesett,főleg hogy idővel szinte mindent bezártak,így maradt a társkereső.

Szóval több lánnyal is normálisan elbeszélgettem,idővel elhívtam őket egy személyes találkozóra is. Volt olyan hogy hónap elején elhívtam őt,aztán visszaírt,hogy neki hónap végén lenne jó. Mondom oké. Utána hónap végén azzal jött,hogy neki rengeteg dolga van,de még megdumáljuk.

Aztán idővel már vissza sem írtak.

Normálisan viselkedtem,nem küldtem pénisz fotót és hasonlók.

Megkérdeztem tőlük,hogy volt e már randijuk a netről,de mindegyik nemleges választ adott,hogy senki sem tudta idáig megfogni annyira hogy elmenjen egy randira.

Akkor ezek szerint én sem tudtam annyira megfogni őket,hogy randira jöjjenek.

Nem értem minek így hülyíteni az elején hogy eljönnek,ha aztán úgyse akarnak semmit. Ha azt hiszik hogy szó nélkül eltűnnek az ugyanolyan rossz érzés.

Hónapokkal később megnézem a Facebook adatlapjukat,de azóta is szinglik.

Nem tudom hogy én rontok-e el valamit vagy ezek a csajok csak unalomból használják ezeket az oldalakat.

2021. máj. 10. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Téged csak hülyítenek, nettó szórakozásból. Több oka is lehet, az egyik az, hogy az oldal fizetett profiljai akik minimális pénzt kapnak érte és generálják a látogatottságot vagy ilyesmi, esetleg fake profilok és pár "vicces" figura ül mögötte akik jókat derülnek azon, hogy valakivel kitoltak. Derék jellem lehet mindegyik.

Esetleg csak simán peched van.

2021. máj. 10. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ez így. Mondjuk aki azt írja hogy csak 3-4 múlva ér rá, azt kapásból el kell hajtani.
2021. máj. 10. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mármint 3-4 hét múlva ér rá
2021. máj. 10. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem csak te vagy így , társkeresős nők 90℅ csak a külsőre meg a pénzre hajt az a kevés normális aki még létezik annak a többsége már házas az a pici aki még nem kelt el az meg kerüli az ilyen oldalakat!
2021. máj. 10. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakás nőci udvaroltat magának az ilyen oldalakon balekokkal, leveleznek tonnaszámra, de találkozniuk eszük ágában sincs senkivel (max. ha felbukkan Chris Hemsworth a matchek között). Szó szerint évekig lehet levelezni velük, sosem lesz semmi. Úgyhogy pár nap, legeslegfeljebb egy-két hét után el kell hívni mindenkit találkozni, és ha nem jön el, kifogást keres, akkor kuka.
2021. máj. 10. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De miről beszélgetsz velük addig? Szerintem ők már két levél után tudják, ha ez uuuncsi, csak nem mondják ki, mert az olyan kényelmetlen és legyezi az egójukat, na meg hátha mégis. Érezned kéne már pár levélváltás után, ha egy hullámhosszon vagy valakivel. Az nagyon hamar akár órákat fog rád naponta szánni és minden érdekelni fogja rólad, meg nem csak magáról beszél. Na az ilyet érdemes elhívni randizni, nem bárkit, aki visszaírt két mondatot. Legyen egy kis önbecsülésed és húzd meg te a határokat.
2021. máj. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!