Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetemen hogyan lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hogyan lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, elmondások alapján nem csúnya (de nem egy topmodell kategória). Bulikba nemigen járok, nem tudom egyáltalán ott lehetne-e. Sajnos elég félénk vagyok idegenekkel, így nehezemre esik a barátkozás is, nemhogy az ismerkedés.

Előfordult már, hogy egy-egy srác megtetszett kurzusokon, de kínosnak éreztem volna odamenni. Nem ismerem, nem tudom van-e valakije stb.

Hogyan lehet ilyen szituációban ismerkedni? Egyáltalán egyetemistaként?

2022. okt. 17. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet egyetemistaként. Lányként, és ahogy írtad, hogy nem vagy csúnya, elvileg csak azt kellene várnod, hogy magától odamenjen hozzád egy srác, feltéve ha van elég tökük hozzá.
2022. okt. 17. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni kell, barátkozni első sorban, mindennek ez az alapja. Az, hogy megtetszik valaki, akivel egy szót nem váltottál az esetek 99%-ában plátói marad. Nyilván bulikban is lehet, de ahhoz is az az alap, hogy valaki elhívjon, úgyhogy társaságot kell keresned.
2022. okt. 17. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Ha egy 20 éves lányra, az egyetemen nem mennek rá a diákok, sem a tanárok, akkor ott a csajjal gond van. A külseje, ruhája, viselkedése,...
2022. okt. 17. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam barátkozni. Van egy-két ember akivel dumálok, de egyébként nagyrészt csak jövök és megyek.
2022. okt. 17. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Na ezt én se tudom.

Kb ugyan az, mint amit te leírtál. Csak más van a lábam között 😅

De annyira nem is eröltetném az egyetemen történő ismerkedést.

2022. okt. 17. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Kamu. Egy 20 éves csajnak már legalább 10 "partnere" volt, de lehet, hogy több.
2022. okt. 19. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!