Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak egyetemen idősebben is próbálnak ismerkedni?
Láttam hogy bár persze a nagy átlag az huszonéves egyetemeken de azért vannak 30-as, 40-es emberek is.
Nem szoktak kellemetlenségek lenni abból hogy az idősebb korosztály is "azthiszi" hogy "jár nekik" ugyanaz mint a huszonéves egyetemista férfiaknak, magyarul ismerkedni próbálnak a huszonéves nőkkel?
Ha más szempontból talán nem is annyira de így ismerkedés szempontból elkülönülnek az egyetemisták nem?
Igen. Én igen.
De őszinte leszek, nem sok sikerrel. A felsőoktatásos lányok egy része a tanárral kefél a diplomáért. Egy részük prosti. Egy részük meg férjre vadászik, hogy mire végez már egyből babázhasson, mert akkor nem kell dolgoznia.
# 1
nem, dehogy.
Csak gondolkodtam hogy ha én mondjuk 40 évesen járnék egyetemre akkor ugyanolyannak számítanék mint így 21 évesen?
A mi csoportunkban csak huszon évesek vannak, ezért nem tudom az idősebbek hogyan vannak ilyen szempontból a csoportokban.
# 2
hogy érted hogy nem sok sikerrel?
ki vagy nézve onnan?
# 6
Ez ritka vagy megszokott amúgy? Hogy egyetemista lányoknak van 40-es pasijuk.
Hogy hogy nem érezted azt hogy "fú de öreg pasi" ???
"#2 Melyik orszagreszen levo egyetemre jellemzo ez leginkabb?Ezt meg nem igazan hallottam."
Nem országrészen, hanem a beteg agyában.
#7: Te is tudod, hogy ritka.
Haverkodni lehet, de nem leszel 21 éves a szemükbe és nem úgy fognak kezelni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!