Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudom használni a tindert és a badoot amiatt, mert 18 éves korom előtt használtam, és akkor le lettem tiltva?

Figyelt kérdés

Tinderen van olyan opció, hogy igazolványokkal igazolni tudom, hogy elmúltam 18, tényleg elmúltam, de nem történt semmi, ugyanúgy visszadobott a kezdő oldalra, hiába töltöttem fel a dolgaimat. Badoon meg kértem új jelszót, de nem jött semmilyen e-mail, azt sem tudom tovább engedett-e. Tudok valamit csinálni az ügy érdekében? Mostanában szörnyen magányosnak érzem magam, és szívesen beszélgetnék/ismerkednék új emberekkel. Ezt a két alkalmazást gondolom a legfelkapottabbnak, és ezeket ismerem is, szóval ha valahogy helyre lehetne hozni a dolgot, annak nagyon örülnék.

Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

2022. okt. 16. 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én egy 22 éves srác vagyok és van 2 év tapasztalatom ezekkel az internetes társkereső oldalakkal. Ha rám hallgatsz és az előbbi válaszolókra akkor kezdj el inkább élőben ismerkedni. Keress valami jó hobbit ami érdekel és nők is szeretik de még a szórakozóhelyeket is jobban tudnám ajánlani az internetes bohóckodásnál. Társkereső oldalak 2015 óta halottak nagyon kevés olyan ember van manapság aki komolyan gondolná és nem csak bunkózás és egó fényezésen kívül található meg rajta. Nekem 2 év alatt 1 db randit sikerült összehozni azt is 2021 második felében de nem volt az a kölcsönös szimpátia a lánnyal, azóta szinte semmi! Ghostingolás meg ezerrel de ha számon kéred a nőket akkor meg még te vagy a k.csög, ők véletlenül sem azok! Tudom sok a match meg a like de ha kicsit jobban odatennék magukat és lentebb vinnék az igényeket akkor már sokan manapság is párt találhatnának rajta, de hiába mi pasik vagyunk többen az oldalon mégis a nőkön a kisebbségeken múlik a társkeresés, mert az kevés hogy mi rájuk írunk, ha nem jön válasz akkor cseszhetjük. Úgyhogy kezdj el élőben ismerkedni, nekem is ezt kellene csinálni csak vidéken nem éppen egyszerű a dolog, te ha városi vagy előtted a lehetőség kérdező, azoknak akik ezeket az oldalak fényezik, ne higgy vagy csak részben hiszen vagy régen találták meg a párjukat vagy jók külsőre és a mai divatot 100%-ban követik aminek köszönhetően figyelemfelkeltőbbek és ezáltal sokkal kapósabbak. Kicsit hosszúra sikeredett de jobb a hosszabb tartalommal teli véleményt olvasgatni mint a rövid de sokszor semmi sincs értelme f.szágot olvasni!
2022. okt. 21. 08:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Bár a nemed nem tudjuk de ha nő vagy akkor sokkal könnyebb dolgod van. Ha férfi vagy akkor amit fentebb írtam fogadd meg, jó tanács!
2022. okt. 21. 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!